Ska det vara så här?

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 3

166
54
Leoleopardgecko:
En omyndig person kan vara lika duktig som en myndig person. Och en myndig person kan vara lika slarvig som en omyndig person, men naturligtvis ska inte giftiga djur säljas till minderåriga. 

Kruxet är att ansvaret ligger på föräldrarna. Kommer en 16-åring hem med en orm, kanske föräldrarna inte lägger ett sånt intresse vid att kolla upp om det är en giftig orm. Speciellt inte om personen kommit hem med djur tidigare. 

Skulle olyckan vara framme och den här 16-åringen skulle avlida av ett bett så kommer frågan ställas hur föräldrarna kunde tillåta barnet att ha ett giftigt djur. Även skulle frågan ställas hur/vem kunde sälja ett djur som är giftigt till en minderårig. 

Det kan alltså bli katastrof och skulle det ske i detta lilla Sverige skulle båda parter bli anklagade, men troligen mest säljaren. 

Kräv legitimation vid köp av gift är mitt råd. ALLTID.

40
12
205:
Man kan inte bara se till åldern jag menar inte att man ska sälja till någon under 20 men det finns många bara man träffar dom så skulle jag inte sälja till dom å då gäller det alla djur inte baragift
Logga in för att posta i forumet
Sida av 3
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild