Oseriösa Köpare/Säljare

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 4

2953
1615
Hoggaforfan:
"Hen är ett svenskt personligt pronomen. Ordet kan användas då könstillhörigheten är okänd, oväsentlig eller ska otydliggöras"
sv.wikipedia.org/wiki/Hen

1651
745
fluffis:
jpson67 skrev:
Kontentan av denna diskusion är att man bör vara försiktig och uppmärksam när man köper och säljer djur. Sen kan det ju naturligtvis vara olyckliga omständigheter som gör att en person får besök av nån myndighet, men sen fått ordning på sin situationen och då få ha djur igen. Jag tror och hoppas att dom flesta av oss här och som har dessa djur gör allt för att ge dom bästa förutsättningarna för att dom ska må bra.


Tråkigt att du har upplevt knäppa omständigheter. Man blir lite mörkrädd.

278
259
panterophis:

Hoggaforfan skrev:
"Hen är ett svenskt personligt pronomen. Ordet kan användas då könstillhörigheten är okänd, oväsentlig eller ska otydliggöras"
sv.wikipedia.org/wiki/Hen
www.google.se/search?q=Hen&client=firefox-a&hs=BE&rls=org.mozilla:sv-SE:official&channel=sb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=qII9VISbO4H_ygOgoYDwDg&ved=0CDMQsAQ&biw=1920&bih=984

:P


401
166
Jimmy:
medelpad skrev:
Vad i hela H*lvete är en "hen" är det en AFA dåre som varken har kulor eller springa?
Eftersom du inte skriver en smiley så antar jag att du inte skämtar, och då är nog ditt inlägg bland de mest korkade jag läst. Nånsin.
Tänk dig för innan du skriver sådan smörja.

2
0
Sandra96:
Westman skrev:


Vet mycket väl va det är. Men ingen har sagt något namn än. Och för att det ska bli förtal lär man säga ett namn

De finns många som har djurförbud och ändå har djur tyvärr

2
0
Sandra96:
Gibblo skrev:
Hur fan får man djurförbud? Vilken myndighet utfärdar förbudet? Känns som att ett djurförbud är en ganska drastisk åtgärd så jag är nyfiken på vad anledningarna kan vara.Verkade han/hon oseriös eller ointresserad av djuren i fråga? Jag bara undrar hur du upplevde personen vid köpet alltså.

                                                                                          Länsstyrelse ger ut djurförbud när man har missköt sitt djur. Tyvärr så kan den som har fått djurförbud lött köpa nya djur 

100
56
peter68:


Det var det löjligaste. Ska svenskar inte använda ord som har en annan betydelse i ett annat språk? Exempelvis www.google.se/search?q=fart&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjbzrLCj7LgAhUrzqYKHX7ICPYQ_AUIDigB&biw=1920&bih=966

1802
1146
Tropfrog:
Haha. Var med en engelskspråkig kollega i slottskogen. Varmt som fan var det. När vi skulle köpa glass så var hälften markerade med "slut". Fråga på det?

Mvh
Magnus 
Logga in för att posta i forumet
Sida av 4
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild