pyton döda 2 barn i kanada.

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 8

41
24
splattenstein:
www.thestar.com/news/canada/2016/11/01/testimony-to-begin-in-trial-for-new-brunswick-boys-suffocated-by-python.html?li_source=LI&li_medium=star_web_ymbii



www.thestar.com/news/canada/2016/11/03/new-brunswick-brothers-killed-by-python-were-blue-court-told.html
Såg aldrig någon uppdatering på denna tråd

Från 2016

Han friades iaf från ansvaret tydligen men ja måste va hårt att leva med.

Aldrig hört en klippyton growla dock he


41
24
splattenstein:
chatnewstoday.ca/2017/10/31/new-brunswick-introduces-exotic-animal-legislation-after-boys-deaths/

31 oct 2017

18
58
aquatilium:
Tragisk händelse. Pojkarna var där tillfälligt över natten (bodde på annan ort) ormen råkade rymma "den natten" och hittade in just där dom låg, ormen avlivades och ingen annan blev dömd för något allvarligt brott. En färskare händelse omkring "strypt av orm" är 2019 11 01 i Oxford där en sheriff och en kvinna har ett förhållande samt har 140 ormar i en lokal ägd av sheriffen. Tyvärr tar förhållandet slut mellan kvinnan och sheriffen och strax efter hittas hon "strypt av en orm" det är "sheriffen själv ensam" som hittar henne med en orm runt halsen, han lyckas tydligen få bort ormen innan annan hjälp kommer "OXÅ KONSTIGT LIKSOM". (Tv 4 nyheterna kvinna strypt av orm). Människa eller orm båda kan slingra sig. Visst har det hänt olyckor med ormar men ibland ? ? ?.

41
24
splattenstein:
Fortfarande väldigt märklig händelse. Som sagts tidigare kan man ju tycka det skulle va självklart att åtminstone en pojke skulle vakna och lämna rummet, om inte pojkarna av nån anledning inte kunde lämna.. Antar att det kommer förbli ett mysterium. Ajdå ja ensam med större individer så finns det ju alltid en risk men som tur är så är det ju inte super vanligt. Oftast nyper dom ju till och släpper utan större skador om du inte har otur och misstas för föda.

Klippyton har ju rätt bra räckvidd så i trångt utrymme kan det ju va lite bökigt
Logga in för att posta i forumet
Sida av 8
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild