Tjocksvansgecko

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

16
1
dakerlund:
Tropfrog skrev:
Jag tror allvarligt talat inte att någon ödla överhuvudtaget uppskattar hantering och mänsklig kontakt. Accepterar är nog ett bättre ord att använda för hanterbara djur. De accepterar hanteringen men knappast uppskattar.

Mvh
Magnus 


Tropfrog har du haft Geckos?

16
1
dakerlund:
Da_wall skrev:


 

Jag själv har fött upp båda arterna och ser en stor skillnad mellan arterna. Och även dom kan komma fram när man kommer in i rummet och visar att dom vill att man ska plocka upp dom.  Tjocksvansarna är lite lugnare än vad just leopardgeckon är.  Men även haft några chill  Leopardgeckos. 

Dom är även aktiva under dagen  om man har rätt belysning . Har man för starkt ljus så kommer dom inte fram på samma sätt. Speciellt inte Amelanistic / albino ( tjocksvansar ) 

 

Luftfuktigheten i våra hus bör inte vara något problem  för varken leopardgeckos eller tjocksvansar. 

Temperaturen är väl en grej isåfall . jag låter aldrig mina springa runt på golvet eller liknande. Utan dom får sitta i mina händer eller ligga på magen inbäddade och sova så dom håller sig varma . Märks rätt snabbt om dom är stressade eller inte .  [quote=Tropfrog]Jag tror allvarligt talat inte att någon ödla överhuvudtaget uppskattar hantering och mänsklig kontakt. Accepterar är nog ett bättre ord att använda för hanterbara djur. De accepterar hanteringen men knappast uppskattar.

Mvh
Magnus [/quqote]

 

 

Da_Wall Besöker du reptilmässor i Mellansverige/Södra Norrland eller kan du ordna logistik? Är verkligen sugen på att införskaffa och vet att du är en pålitlig uppfödare. ????


4019
3086
Tropfrog:
dakerlund skrev:

 

].  

 

 

Tropfrog har du haft Geckos? ????

 

[/quote]

Har haft och har.

Mvh
Magnus 
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild