Hitta levande växter Online TIPS?

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

21
7
Bambii:
Greven78 skrev:
Tjenare. Jag har nyligen beställt från Bens jungel, Tyskland, samt från Araflora, Holland. Kvalitén var bättre från Bens. Större samt bättre pris. Även tidsmässigt så var Bens snabbare. Tog 5 dagar att få det jag beställt. Från Ara tog det 14 dagar. Samt från Ara inga svarsmail. Det fick jag från Bens. Från båda var jag orolig över hur det skulle gå med kyla ute. Var nollgradigt ute men allt klarade sig bra. Allt var bra paketerat.
Utöver dessa så kan man göra klipp på de flesta mässorna till bra pris. Samt skönt att få se växterna och välja själv. På Malmömässan den 19:e (igår) blev jag överraskad över ThePetFactorys växtsortiment.
Är sugen på att beställa från Claessens Orchids, Holland, men har inte gjort det. Fullt i terrariumen för tillfället.
Ps: Växter som intresserar mig är allt som inte går att få tag på i vanliga gardencenters. Tillandsia, övriga udda bromelior, udda små orkidéer, Huperzia, Microgramma etc.

Tack :) precis jag har svårt att hitta ovanliga och udda växter i vanliga butiken. Ska definitivt beställa både växter och mossa från bens och se hur det blir :) jätte fint vivarium du har :) 

110
64
AndreasB:
Plantagen har också tillandsia.
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild