Tropikhuset i Malmö

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 4

Administratör
Medlem i SmHF
2631
2367
anders:

KANDARBA skrev:


Du visar en bild på en levande groda. Fanns det ingen som vart död och utorkat som du påstår. 
Men bild saknas för det formodligen inte existerar några döda utorkade groder. Därför skriver du att du tar en bild på en levande. 

Jag kan sprida samma om vilken butik som helst och exempel vis ta en bild på en orm. och skriva här är en bild på den enda levande ormen. Det finns kanske bara en kvar. Finns det inga bilder existerar det inte helt enkelt. Det finns många troll på forumet. Varför är du så skeptisk till att det inte fanns några döda grodor?
Att djur dör förekommer trots allt, även (eller ibland oftare) i djurbutiker.
Bild kan mycket väl saknas för att man inte tycker det är speciellt trevligt att samla eller dela bilder på döda djur.

Man får ta det för vad det är, varesig man får se en bild på en uttorkad groda eller ej så kan vi inte veta med säkerhet om situationen.


10
19
staffelatte:
KANDARBA skrev:


Du visar en bild på en levande groda. Fanns det ingen som vart död och utorkat som du påstår. 
Men bild saknas för det formodligen inte existerar några döda utorkade groder. Därför skriver du att du tar en bild på en levande. 

Jag kan sprida samma om vilken butik som helst och exempel vis ta en bild på en orm. och skriva här är en bild på den enda levande ormen. Det finns kanske bara en kvar. Finns det inga bilder existerar det inte helt enkelt. Det finns många troll på forumet. 

Det var inte min mening att smutskasta butiken på något sätt. Berättar bara om min upplevelse där. Innehavaren (Uffe tror jag) lät mig leta efter grodorna själv när han skulle ner i källaren. Fann två synnerligen döda och uttorkade grodor. När han kom tillbaka frågade han om jag hittade några grodor. Två döda sa jag. Han sa ojdå. Vi har flera. Sedan visade han mig en levande som gömt sig bakom barken. Den fotade jag.  Idag besökte jag butiken och köpte lite mossa. Idag var det en död bussknokunge som en kund upptäckte. Jag har full förståelse för att djur dör i fångenskap men har ingen aning om i vilken utsträckning. Tycker i övrigt att det är en bra butik med stort utbud, och han som jag gissar är Uffe verkar trevlig och kunnig. Sen förstår jag om det känns jobbigt för dig att läsa det här eftersom du verkar ha en god relation med honom. Hoppas att det går åt rätt håll framöver.

2
0
Andre08:
Köpte en Boa full av kvalster av dom på malmömässan.

9
4
ReptileCrib:
Jag är väldigt nöjd med de djur jag har handlat på Tropikhuset i Malmö! Mycket bra service dessutom!
Logga in för att posta i forumet
Sida av 4
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild