Bra faktablad om taggsvansvaran på svenska?

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

34
29
Olmen:
Jonas_ skrev:
Det är en ständig diskussion om UV till varaner, för mig skulle det vara en självklarhet att använda någon stark UV-lampa till alla varaner då detta är solälskande djur :)

Därför jag föredrar Engelska skötselråd, många på Svenska innehåller flera fel, man ska alltid läsa flera olika faktablad & bilda sig en uppfattning efter det :) Så gör jag + att jag tar kontakt med människor som haft arten jag söker :)

Jag har inte haft någon taggsvansvaran så där är jag fel person, andra varaner har jag haft men ingen med taggig svans :P



Innehåller engelska skötselråd färre fel än svenska skötselråd?

2048
773
psyjoh:
Nu tog jag för givet att vi snackade uvb. Sen får man tillägga dagsljusrör där det ingår uva, vilket det gör i de flesta (om inte alla?).

Medlem i SHF
4004
5039
Jonas_:

Olmen skrev:


Innehåller engelska skötselråd färre fel än svenska skötselråd?


Dom jag har läst, ja! Beror givetvis på vart man söker också.. Var det en seriös fråga eller ville du försöka göra dig rolig? :)

Engelska faktaböcker är i mitt tycke bättre i 8 fall av 10, om man jämför med Svenska (Pratar bara reptiler nu), kanske beror på att utbudet är så enormt mycket större, en känsla jag har iaf. Tillägger att jag är ormboksnörd & har en hel del fakta & artböcker så har en del att jämföra med, inget jag sitter och hittar på..

Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild