CyberZoo öppnar butik hösten/vintern 2021

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 7

72
400
CyberZoo:

Folder skrev:
Ser med stor entusiasm fram emot ett besök i butiken när det finns möjlighet! 


Toppen! Du är välkommen! Vi fick upp utomhusskylten igår så folk hittar hit :)


17
7
timtintin:
Äntligen en butik som visar vart skåpet ska stå, att alla djur är lika värda och att dom inte ska vara impuls köp. Bra jobbat!! 

84
66
Nina_Fiji:
Älskar skinken på skylten. Ser väldigt fint ut. 

2
14
EmmaHj:

Grymt initiativ! Att få följa med under bygget samt få litet insikt i hur ni tänker ger mig direkta "SnakeDiscovery" vibbar, jättekul!  

För övrigt tycker jag personligen det är värt att stödja sådana här initiativ genom att betala litet mer än det "absolut billigaste" som går att hitta. Som någon skrev innan är det bäst intill omöjligt att kombinera billigast pris med fysisk butik OCH god djurhållning. 

hejja!


72
400
CyberZoo:

Tack för uppmuntrande kommentarer!



Igår höll Jesper i en internutbildning med all personal. Han pratade generellt om reptiler, vad det innebär med arter som är specialister respektive generalister, mikroklimat och gradienter etc. Han pratade även en hel del om vart man hittar fakta och hur man kan tänka när man värderar olika informationskällor. Något som jag personligen tog med mig och tycker är lätt att glömma är hur relativa begrepp som marklevande/trädlevande och dagaktiva/nattaktiva är. En marklevande ödla kan ju i många fall klättra åtminstone ett par meter upp på en gren eller träd för att hitta föda, sola, hitta en partner etc. men det kanske inte är riktigt så vi tänker när vi håller dem i terrarium?

För ett tag sedan fick vi en fråga om ifall man kommer kunna se på hemsidan vilka djur som finns inne. Det kommer man såklart kunna göra via hemsidan, och samma information kommer vara lätt att hitta för våra besökare i butiken. Vi tänkte göra ungefär så här, men observera att detta är ett utkast och att informationen nedan kanske inte är uppdaterad, eventuellt rent felaktig eller kan komma att ändras såväl till innehåll som utseende.

På varje terrarium sitter en skylt (i enlighet med de lagar/bestämmelser som gäller för zoobutiker) som presenterar de djur som finns i terrariet:



Den lilla QR-koden längt ut på skylten går att scanna med kameran på de flesta mobiltelefoner och öppnar en webbadress på vår hemsida. På den sidan hittar du eventuella dokument som följer med djuret, skötselråd, den senaste anteckningen i vår dagliga skötsel av det specifika terrariet, allmän information om arten och du har även möjlighet att komma med synpunkter eller frågor som rör den specifika terrariet (eller vilken annan del av vår verksamhet som helst) via mejl. Vill man så kan man såklart fråga butikspersonalen, men om man av vilken anledning som helst inte kan eller har lust så vill vi erbjuda en annan möjlighet.

Jag lägger in QR-koden här så borde ni kunna prova själva. Som sagt, det är bara att öppna kameran på mobiltelefonen och rikta kameran mot QR-koden så kommer det upp en ruta i mobilen som man kan klicka på:





72
400
CyberZoo:
Måndag 15 november kl 10 öppnar vi butiken!

Bilden nedan är dagsaktuell och som ni ser så har vi fortfarande massor att göra! Vi återkommer senare i veckan med fler bilder och kanske nån videosnutt.


13
9
timlejolla:
Något trevligt öppningserbjudande? ;) snyggt! 

72
400
CyberZoo:
Nä, det är bara det gamla vanliga: grym kundservice, unikt sortiment för svenska zoobutiker och en radda reptilintresserade experter till er tjänst men utöver det så är det inget särskilt ;)

10
9
Brongersmai:
Har ni öppnat än ?

39
40
FreakyGeckos:
Brongersmai skrev:
Har ni öppnat än ?


Svar ja. Mkt trevlig butik o personal 
Logga in för att posta i forumet
Sida av 7
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild