CyberZoo öppnar butik hösten/vintern 2021

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 7

72
400
CyberZoo:

Hallå allihopa, jag ville bara berätta att vi har dragit igång videoinspelning igen för att ladda upp videos på vår YouTube-kanal. Målet är att ladda upp lärorikt material med reptilveterinären Jesper Agner Arnö som "programledare" och samla på oss en kunskapsbank i video form. Jesper har en bred kunskap när det kommer till reptiler i fångenskap och vill gärna dela med sig. Vi laddar för tillfället upp en video i veckan och har redan släppt fyra nya videos. Vill ni veta mer om vad det är jag snackar om så får ni gärna kolla in oss på YouTube. 

Mvh
Daniel, CyberZoo

www.youtube.com/channel/UC2IYG6wHCm_3iZH_reiAYMg


72
400
CyberZoo:
Möt oss på vårens reptilmässor!

Kom och häng med oss på Alba Expo Reptilmässa i Norrköping den 9:e april 2022 och Malmö Tropikmässa som är den 15:e april 2022! Vi kommer inte ha några levande djur till försäljning, men det går redan idag att boka varor och djur för upphämtning på mässan. Det betyder att om du väldigt gärna vill att vi tar med oss ett eller fler djur till dig så kan du höra av dig till vår support på info@cyberzoo.se och fråga hur det går till.

Genom att finnas och synas på mässor får vi en fantastiskt möjlighet att knyta nya kontakter, få ett ansikte på våra kunder och för helt nya personer att komma i kontakt med oss. En win-win för alla helt enkelt!

Läs mer: mailchi.mp/cyberzoo/mt-oss-p-vrens-mssor
Våra djur: www.cyberzoo.se/sv/articles/434/djuren-i-butiken
Alba Expo Reptilmässa: kfum-norrkoping.se/alba/alba-expo/
Malmö Tropikmässa: tropikmassan.se/index.html

Logga in för att posta i forumet
Sida av 7
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild