Skorpioner säljes ( 3 kvar )

Skorpioner säljes ( 3 kvar )

Sverige, Västra Götalands län, Mölndal
Spindeldjur & insekter säljes
Energethics 5.0
2024-04-08 13:12

Beskrivning

Tityus stigmurus-ungar säljes.

På grund av att det kom några fler än jag räknade med, tänkte jag sälja av ett antal. Det är ett begränsat antal och jag bestämmer vem jag säljer till. Jag säljer bara de här till vettiga och vuxna personer, med gott omdöme och tillräcklig vana när det kommer till snabba, rymningsbenägna och potentiellt farliga arter.

Tityus-arterna har ett otrevligt gift som dels kan vara potentiellt livsfarligt, men också för att det påverkar kroppen på väldigt otrevliga sätt som kan leda till genetisk påverkan, njursvikt, förstörd bukspottkörtel och annat smått och gott som antagligen förstör en del framtidsplaner.

Priset är inte lågt, och det är inte meningen att sälja dem billigast för att bli av med dem, utan jag lägger det till och med lite högre än normalt för att höja statusen hos djuren, hindra impulsköp samt för att den som verkligen är intresserad av arten antagligen inte bryr sig om den kostar en hundring eller två. Jag lägger mig någonstans mellan för en 2i.

Kan även tänka mig att byta mot Tityus (serrulatus eller smithi) Parabuthus transvaalicus, Hottentotta hottentotta eller Leiurus-arter.

Jag skickar spårbart, mot kostnader för frakt och heatpad. Men bäst är det om du möter upp mig.

Börja med kontakt här, sedvanligt hyfs och protokoll för korrespondens är meriterande.

Kontakt

Du behöver vara inloggad för att se kontaktinformation
Tillbaka
Redigera bild
Namn:
Beskrivning:
Spara ändringar Avbryt
Betygsätt användare
Kommentar:

De annonser du ser under köp och sälj med följande symbol är premiumannonser.

Kostnaden för premiumannonser hjälper bland annat till att betala serverkostnaderna för att hålla Terrariedjur.se igång, tack!

Köp premiumannonser

Du kan även donera för att stödja Terrariedjur.se

Ok, stäng
Skicka meddelande till

Skickar meddelande