Rysk steppsköldpadda säljes/skänkes

Rysk steppsköldpadda säljes/skänkes

Sverige, Uppsala län, Uppsala
Sköldpaddor säljes
ellinot
2024-03-29 14:43

Beskrivning

Säljer eller skänker nu två pigga landsköldpadds-hanar av arten Rysk Steppsköldpadda då tiden och utrymmet i hemmet inte räcker till. De går inte att ha tillsammans utan kan med fördel få flytta till två separata hem.

Att de kommer till ett bra hem är viktigare än pengar, därför är jag beredd att skänka dom om de kommer till ett bra hem med kunskap om rätt kost, ljus och miljö. Gärna ett hem med möjlighet till utevistelse på sommaren i en rymnings-säker inhägnad.

Hubert (Bild 1)
En kvick och revir-vaktande herre som kan bitas om man kommer för nära och det gäller att ha skor på fötterna när du har honom lös. Men matar du honom med maskrosor eller annan favoritföda kommer det att vara mer intressant än dina fingrar/tår. Trots (eller på grund av) denna "tuffa" personlighet är han en väldigt charmig skölpadda.
Ålder: ca 20 år

Speedbump (bild 2)
Son till Hubert och uppfödd hos mig. Har inte fått med sig lika aggressiva gener. Men när han är i sin inhägnad kan han visa tendenser till samma revir-vaktande beteende. Annars en ganska blyg sköldpadda, särskilt med nya människor och nya miljöer.
Ålder: 15 år

Bara att höra av er om ni har några som helst funderingar.

Kontakt

Du behöver vara inloggad för att se kontaktinformation
Tillbaka
Redigera bild
Namn:
Beskrivning:
Spara ändringar Avbryt
Betygsätt användare
Kommentar:

De annonser du ser under köp och sälj med följande symbol är premiumannonser.

Kostnaden för premiumannonser hjälper bland annat till att betala serverkostnaderna för att hålla Terrariedjur.se igång, tack!

Köp premiumannonser

Du kan även donera för att stödja Terrariedjur.se

Ok, stäng
Skicka meddelande till

Skickar meddelande