Armadelidium gestroi

Armadelidium gestroi

Sverige, Västra Götalands län, Mellerud
Spindeldjur & insekter säljes
Venoms 5.0
2023-09-21 20:30

Beskrivning

Armadillidium gestroi en fantastisk gråsuggor som spenderar väldigt mycket tid framme. Dem blir ca 2cm långa i vuxen ålder vilket innebär att dem är rätt stora. Perfekt för dig som bygger planterade terrarium eller helt enkelt vill ha något vackert att titta på. Dem fungerar även bra som clean up crew. Det ända negativa med denna arten är att dem förökar sig långsamt och de tar lång tid på sig att nå könsmognad. Så dem kan vara känsliga för predation. Men när dem väl får en kull så kommer de många småttingar på en gång.
Dem härstammar ifrån Frankrike och trivs bra i dem flästa terrarium med olika klimat gradienter. Dessa passar alltså bra i dem flästa tropiska terrariena.


20st för 149kr

40st för 249kr

100st för 399kr

200st 599kr

Frakt med valfritt post bolag sker på köparens egna risk och bekostnad jag står inte för fraktbolagets slarviga arbete. Självklart så packar jag med kärlek och omsorg för att försäkra mig om att djuren kommer fram i god hälsa och jag skickar enbart på måndagar och tisdagar för att undvika att dem fastnar på en post central under helgen. 72 timmar heat pack finns för en extra kostnad vid efterfrågan. Tveka inte på att höra av dig vid frågor eller funderingar. Jag tar mig gärna tid för att svara på allt jag kan.

(Bilden är lånad ifrån google)

Kontakt

Du behöver vara inloggad för att se kontaktinformation
Tillbaka
Redigera bild
Namn:
Beskrivning:
Spara ändringar Avbryt
Betygsätt användare
Kommentar:

De annonser du ser under köp och sälj med följande symbol är premiumannonser.

Kostnaden för premiumannonser hjälper bland annat till att betala serverkostnaderna för att hålla Terrariedjur.se igång, tack!

Köp premiumannonser

Du kan även donera för att stödja Terrariedjur.se

Ok, stäng
Skicka meddelande till

Skickar meddelande