Hur många gånger har du blivit biten?

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 7

Medlem i SHF
67
26
Sofie:
Skaffade min första orm för ca 3 år sen och blev biten för första gången idag av hanen som jag har haft i några månader, såklart att det var stora woman som man blir biten av först :/

412
419
Hadara:
Aldrig blivit biten av någon reptil och så vill jag att det ska fortsätta. Detta trots att jag haft många defensiva ormar och ödlor.  Så länge man vet vad man gör och aldrig hanterar i onödan så ser jag ingen anledning till att man ska kunna bli biten :)

Medlem i SkHF
34
15
clownagam:
har blivit biten 3 ggr en gång av min boa o en gång av min Grosea o en av min Psubfuska den sista var värst 

88
72
gebon:
Har alltid varit intresserad av djur, så det har blivit några bett genom åren. Svensk snok & huggorm ( Olyckshändelse. Satte mig på en vid blåbärsplockning i unga år:) ) rutpyton, hund, katt, iller, häst, kanin, gnagare och diverse fåglar. Toppar bettlistan gör en av mina amasoner. En stor och krafig blåpanna/venezuela med massor av humör och knivskarp näbb. Ormbett är som smekningar i jämförelse:) 

39
60
Ahling:
Blivit biten av en ögonfransgecko, bebis. Mer eller mindre okännbart. Ctenosaura similis däremot kändes mer ordentligt, och då var det enda ett misstag där han försökte äta från min hand. Ett aggresivt bett gör ondare! Ingen av mina andra ödlor eller ormar har dock bitit mig.

2966
1645
Hoggaforfan:
Däggdjur (hund, katt, surikat, apor etc): X antal gånger
Reptiler och amfibier: 0 gånger

Medlem i SmHF
143
128
PinupZombie:

Orm, häst, kalv, får, råtta, mus och pygmémus. Typ en gång per djurslag. 


57
37
MickeyMike:
Några gånger vardera fördelat mellan sinaloamjölksnok, majsorm, katter & mina barn. 


26
20
geckolover:
Blivit biten av hästar många gånger, katt och gerbil också, men även av en stor rottweiler i armen (gjorde ont!). Min första ögonfransgecko bet mig också en gång, men hon trodde att jag kom med en syrsa...:)

2048
773
psyjoh:
Hade inte matat min majsormshona på 3 veckor, detta var 20 år sedan ungefär så då gällde levande foder. Satt med musen i händerna i bilen på väg hem från djurbutiken. När jag kom hem så hann jag inte ens öppna terrariet så small det till. Än om det bara var en majsorm så kändes det lite. Precis som två nålar stack in i handen och vred om. 
Hehe efter det så såg jag till att aldrig lukta mus igen när jag öppnade till ormarna. Hon var stor för att vara en majsorm och fullvuxen. 


Skäggisarna när de var små och matglada så högg de efter allt så då blev man naggad några gånger och även av leopardgeckosen.
Logga in för att posta i forumet
Sida av 7
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild