Hur många gånger har du blivit biten?

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 7

544
424
Gibblo:
Tigerpyton, en Huntsman spindel och en apa är väl det mest spektakulära. Men det har varit mina egna misstag och nästan varje gång man blir biten av sina djur är det ens eget fel. Detta är under 8 år, även om jag gärna hade haft 0 i statistiken så är det väl ändå hyfsat tycker jag.

En schäfer bet mig i pannan när jag var liten också, efter jag tyckt att det verkade som en bra idé att störa hunden när den sov. Tar ett bett från i stort sett vilken spindel som helst, hellre än en schäfer i ansiktet igen :)

EDIT: Förutom hunden så var apan värst, den knäckte pekfingernageln.

100
26
pellle87:
blev biten av en leguan rakt över handleden, tror det var ett ganska snällt bett men där varje tand hade suttit blödde det lite... såg ganska fränt ut :D

85
13
Gnasher:
Håller man på med djur oavsett vad det är för någon sort får man räkna med att bli biten:-)
har fått några bett av våra hästar, men det är innan man satt ledarskapet och de varit vana med att folk gett dem "godis", jag är väldigt på folk som hälsar på mina hästar att de INTE får ge dem nåpgot från handen, för att undivka det beteendet. Jag ger dem bara godis från handen när de presterat!
hur som helst så när det gäller terrarariedjur så har jag fått få bett, ble bitean av en av mina chahouer men det kändes inte alls när jag hade såna, och fick något hugg av min Afrikanska hussnok o det kändes lite mer.
Värst är dock bettet av Violinspindeln jag fick i Sydafrika, där jag fick Nekros vid betten och hade känselbortfall i flera år! fast själva bette kändes inte!

Har dock inte blivit biten en enda gång av våra underbara Dabbagamer, och inte heller mina barn, där min 6-åriga dotter håller på med dem runt en timme om dagen!

166
54
Leoleopardgecko:
Blivit biten av leopardgeckos och blåtungad skink.
Ibland har ödlorna helt enkelt trott att ens finger är mat, men vid dessa bett gör det inte ont alls tycker jag.
Första gången jag blev biten av min leopardgecko var hos veterinären, hon var inte så glad över resvägen. Och det bettet kändes betydligt mer än "tror det är mat" betten.
Däremot tog jag emot en leopardgecko som inte var handtam öht, så när jag tog upp honom så bet han hål på handen, och det kändes.
Min blåtunga tror att allt är mat, hehe. Ex jeans, våran matta och pusselbitar försöker han bita, så av den orsaken har man väl fått sig ett bett här och där, men det känns inte heller särskillt mycket.
Så av min erfarenhet, betten känns otroligt mycket mer när djur är hotade och ska försvara sig!
Logga in för att posta i forumet
Sida av 7
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild