Vad köpte ni på Malmömässan 24/8 2019?

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

Medlem i SkHF
363
404
NellyNiklas:
Jag åkte på övertidsarbete och han endast med den sista timmen innan stängning. Allt jag behövde fick jag hjälp med vilket var super. 

ZDC (TS gick med i SkHF fick jag höra sen när jag väl kom på plats. Vad kul! Välkommen ZDC!)

För min del blev det en låda Dubia, en handfull jello’s och ett gäng burkar bananflugor. Köpte även två stycken 13w ExoTerra kompaktlysrör som visade sig inte fungera. Det var nog det tråkigaste. 380kr åt pipan, men vi får se om det är lösbart hos säljarna.

Vad gillade jag mest hos mässan? Ingen aning eftersom jag hade så ont om tid där. Han endast med en väldigt snabb runda under den tid jag var där. MEN, jag fick se det jag hade suktat efter hela jobbedagen samt att jag fick grädde på moset! Lutz från Tyskland visade sina het hypo Chlamydosaurus kingii. Ursnygga djur! Gräddet på moset har en Varanus gilleni hona som han också sålde. Beslutsångest delux!

Vad ångrar jag? Att jag är så förståndig och inte köpte både 2 C. kingii och V. gilleni på stället. Nu får jag se till att få byggt terrariet innan Hamm så jag inte behöver vara så förståndig längre XD

404
175
Jimmy:
En av ungarna chillar under lysröret i terrariet.

1652
748
fluffis:
Själv köpte jag en barkbit och lite mossa. Jag var där enbart den sista en och en halv timmen men hörde att där hade varit fullspäckat med besökare, mer än vanligt. Det är kul! Klart det blir varmt med alla djur och alla människor :) Håller med om att det var skralt utbud av ormar.
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild