Guangzhou

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 3

270
146
Flosker:

Då var man framme i GZ lunchat lite och tagit en promenad på akvarie marknaden, Inte som hemma och utbudet är litet i art väg men massor av fisk. De har kommit väldigt långt med sönderavling av vissa arter. Hoppas vi inte når så långt i jakten på morfer av pyton och Leopard geckos. marknaden för husdjur är långt mycket bättre än matmarknaden, här säljs inte djuren under de närmsta dygnen och äts utan de måste hållas vid liv längre tider. De flesta akvarier är rena och snygga många rena utställningsburkar. Ursäkta bildkvaliteten det var inte uppsakttat att fota.

Försten Fredrico du svarade inte vilka arter du hade själv? 

 


Något som är populärt är små dammar med koikarpar skulle kunna tänka mig en sådan. Odlingar av koi och sköldpaddor ligger vägg i vägg med fiskmarknaden.

 

Men det som imponerar är akvarieväxter. Mängder närodlat och fin kvalitet. Undrar bara om de skulle klara sig hemma, mycket odlas i låga temraturer.

 

 

 

 

Draft på flaska hur tänkte dom då?

I morgon lite bilder från sköldåpadds marknaden.

 

 

 


366
154
Linus:

Varför är det relevant för tråden vilka djur vi medlemmar här har hemma?


1200
453
leedragon:

utanför sverige funkar saker och ting på ett annat sätt, btw, coola bilder


Medlem i GHF
166
342
Fredriko:

Ursäkta att jag inte svarade på frågan om vilka djur jag har hemma, men jag trodde inte frågan var så viktig eftersom det inte har något men saken att göra.

 

Jag har ödlor, grodor och salamandrar (jag antar att jag inte behöver bara med specifik eftersom du själv bara nämner skalbaggar i din egen presentation). Det är mest europeiska arter men även från Amerika samt Asien.

 

Eftersom du frågar om mina djur så antar jag du är intresserad av om något kanske härstammar från de kinesiska marknaderna du handlar på? Jag tvivlar dock på att så är fallet. Det är ganska vanliga arter jag har som har odlats i många år. Mina djur är alltså fångenskapsuppfödda i flera generationer.

 

Som jag sa innan, resa är bra. Att dokumentera och informera andra kan också vara bra. Tänk dock på vad du bidrar till när du köper till exempel hajfenssoppa etc. Är det något du vill stödja? Det är bara du som kan avgöra det.


270
146
Flosker:

Ja då tar vi det igen, skrev en massa och så låste sig eländet när jag skulle ladda upp mer bilder...

 

Mina baggar finns att se under min profil, så vist är jag intresserad och se vad ni som inte skrivit in detta.

C kraatzi (har ändrat namn nyligen) som jag odlar. Och jag har köpt dem som odlade. Denna art ansågs utrotad på 90 talet men återupptäcktes för några år sedan vet inte när. Men det innebär att mina baggar härstammar från någon som åkte dit och plockade av ett hotat bestånd som inte är listat och helt lagligt. Jag köpte dem utan att tveka, otroligt oseriöst kan man säga. Men det var odlade djur och inte olagligt.

Tänkte här ladda upp lite mer bilder men av någon anledning hänger sig systemet. Får se om det funkar efter middagen och fot masage

 

 


270
146
Flosker:

Då gick det att ladda igen, lite blandade bilder från akvarie,fågel och blomstermarknaden.

 

Jag var där tidigt innan alla affärer öppnade.

 

 

 

Sångfåglar? Hur tänktr dom då?

 


733
292
markusbabs:

Vilka fina fåglar,haha  ^^,    men fint med alla epifyter iaf :)

Logga in för att posta i forumet
Sida av 3
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild