Förslag hittills

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 45

309
239
Gogs:
Pinnar och löv är samma familj så dom skiljer sig inte så mycket åt (förutom utseendet)

60
5
Xardas:
En grej som stör mig lite är att man inte får upp en redigerare när man ska ladda upp en presentationsbild. jag vill gärna kunna välja ut vilket område på bilden som jag vill ska vara med... Tills dess får jag dras med att ha skäggiga roffe vid min sida på pressbilden ;p (Nej, jag orkar inte klippa den själv.) :)

366
156
Linus:
Hej! 
Jag skulle uppskatta väldigt mycket om det gick att göra kursiv/fetstil/understruket i presentationen. Främst för att jag har för vana att kursivera de vetenskapliga namnen på djuren i text :)

Administratör
Medlem i SHF, SmHF
2685
2491
anders:
Låter som en bra idé :) Lägger helt klart till det på min todo-lista

5
0
Micke_Chai:
Jag håller med DragonEmperor om edit-funktionen för egna inlägg, så att man kan snabbt redigera småsaker som gick fel om man har haft det lite för bråttom med att trycka på skicka knappen. :)
Mvh. Micke

34
4
N73r:

gillar sidan, riktigt skön att sitta på! auto login vore kanske nått. Sen om man trycker på en tråd med många sidor så hamnar man automatiskt på den sista sidan. ska se om jag hittar tid så skriver jag ihop nått faktablad =)


382
36
MariBarita:

Det hade varit bra om man hade kunnat lägga upp youtubeklipp och länkar =)


264
125
Bildpunkt:

Om man kunde se senaste uppladdade bilder någonstans skulle vara kul.

Då är det förmodligen fler som ser ens bilder också :) Och man kan gå in och kolla om det kommit något nytt.


131
8
stumpwen:

blogg! :))


Medlem i SHF
274
341
Jubari:

Vill bara säga hur grym denna sida verkar vara och man känner verkligen att den är proffsigt gjord vilket jag uppskattar, kul att de finns engagemang! Förövrigt så har jag två förslag. De första är något som jag tyckte var rätt skoj från gamla repti.net innan det las ner, och det var ju att man kunde se senast inlagda bilder på startsidan. Vore kul om du kunde ordna något liknande, är så sällan man går in på bildsidan annars för att kolla på random arter, då är det endast specifika arter man är ute efter. Iallafall för min del är det så. Sen provade jag på chatten idag, verkade skitkul. Dock saknade jag lite att man inte kan se om folk är online i chatten eller inte :) 

Logga in för att posta i forumet
Sida av 45
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild