Förslag hittills

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 45

60
5
Xardas:
Angående Forumet så är det bra att ha en "Off-Topic" eller "Babbel" tråd. :) Jag tänkte göra lite reklam för min klubb som har öppet ikväll men det finns lix inget passande och man vill inte spamma de andra trådarna med orelaterat.

60
5
Xardas:
Nu blir det mycket här...
 
När någon har kommenterat en bild i mitt galleri kan jag se kommentaren, men jag hade velat kunna komma till bilden genom att klicka på den lilla bild som visas i samband med kommentaren till vänster. eftersom man ser kommentaren när man går in i galleriet och klickar på bilden så bör det finnas en sambandslänk mellan dessa... lät det där helt knasigt eller förstår du? :)

Administratör
Medlem i SHF, SmHF
2685
2491
anders:
Jag förstår precis vad du menar med bilden :) Och det är något som kommer komma. Kan dock inte ge någon direkt tidpunkt till när det kommer vara på plats :)

Administratör
Medlem i SHF, SmHF
2685
2491
anders:
Chatten används ju lite som ett babbel-ställe. Men hade det varit bra att ha en tråd för just offtopic-snack med?

60
5
Xardas:
Jag märkte när jag postade i chatten att allt, hur fint det än såg ut innan jag postade det vart en smetig klump :S är det något man får leva med kanske?

Administratör
Medlem i SHF, SmHF
2685
2491
anders:
Ska kolla ifall det finns någon bra lösning på detta :)

356
177
krypet:
Det blir inte lite jobb innan vi är nöjda! Att ladda upp bilder tycker jag fungerade fint. I andra forum är det en funktion jag uppskattar mest av alla -"nya inlägg" - så att jag inte behöver leta efter det som skrivits sedan jag var inne senast. Jag har inte lyckats hitta en sån funktion här än, men det kanske finns?

Jag kommer också uppskatta när du hinner få till möjlighet att ladda upp bilder i inlägg, det är så mycket roligare så! Ser att andra redan önskat samma sak.
pm med önskemål om arter att tagga kommer till dig Anders.

Administratör
Medlem i SHF, SmHF
2685
2491
anders:
Håller faktiskt i just denna stund på med att bygga så att man ska kunna infoga bilder i forumsinlägg :)
Jag tycker det är riktigt kul att få förslag och kritik för att kunna göra sidan bättre. Visst kan det kännas mycket ibland, men tar man en sak åt gången så går det fint.
Det går att bevaka trådar så att man ser när en tråd fått ett nytt inlägg. Men ska lägga lite extra energi på detta, så att man enkelt kan se i forumet vilka trådar som är nya, när de uppdaterades osv.

356
177
krypet:
Och så en sak till...
I Bilder skulle det behövas några kategorier till i Spindlar och Insekter:
Antingen en rubrik insekter eller några olika med de grupper som är vanligast + en med övriga insekter. En kategori "Millipeder" för de tuenfotingartade sakerna med, eftersom de
Ett alternativ är att kalla kategorin för Leddjur, då får man med alla spindlar, skorpioner, insekter och tusenfotingar i samma kategori.

Administratör
Medlem i SHF, SmHF
2685
2491
anders:
Nu ser man inte alla bild-grupperna som finns, då den inte visar de grupper som är tomma.
Men det ser ut som följande just nu:
Spindlar
Sniglar & snäckor
Insekter
Skorpioner
Vandrande pinnar
Vandrande löv
Bönsyrsor
 
Leddjur är inte min starka sida, så uppskattar gärna förslag på hur de borde vara uppdelade.
Millipeder känns som en bra grupp som borde läggas till. Borde man slå ihop gruppen "Vandrande pinnar" och "Vandrande löv", eller skiljer dom sig såpass mycket att man vill ha dom i två olika? Gruppen "Insekter" borde även bytas till "Övriga insekter" kan jag tänka mig.
Logga in för att posta i forumet
Sida av 45
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild