Marsvin som foder?

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 3

75
8
Zicki:

Hej! Är det någon här som vet om marsvin lämpar sig som foder åt större ormar? 

Mvh Ida


17
1
gubbunge:

Funkar klockers


75
8
Zicki:

Vad bra! Tack för svar :) 


17
20
Molurus:

funkade kalasbra till mina tigerpyton iaf 


75
8
Zicki:

Okej! Jag undrade bara, då min syster ska skaffa orm (ta över min orm, då jag ska skaffa större orm)..  Och hon kan då inte ha kvar sit marsvin och sin kanin.. Så tänkte då om marsvin lämpade sig. Ville vara på den säkra sidan. :) 


64
41
Hymenopus:

Även om det inte riktigt hör till ämnet så måste jag säga att det är rätt tragiskt att ni inte värdesätter era djur mer. Så varje gång ett nytt mer spännande djur kommer så får de gamla åka ut (och även bli mat till det nya djuret)?

 


75
8
Zicki:

Min lillesyrra har alltid önskat sig en orm, och hennes kanin och marsvin är gamla. Nu åker ju inte djuren ut för att hon vill ha nyare och spännande djur, utan för att det inte finns plats och för att hon inte får ha kvar sina pälsdjur pgr allergi. Min L. Californiae får inte plats här hemma (Jag och min syster bor i två olika fosterfamiljer) så då får hon köpa min orm. 

Visst värdersätter vi djuren. Tänker på dera bästa. Därför hon då hellre hade velat låta djuren smna in och bli eventuellt foder (ej då till min nya orm), istället för att låta dem komma till en barnfamilj där dem inte kommer få det lugnt, med småbarn och sådant. Hon vill att deras sista år ska vara lugnt. Men nu så hittade hon en person som är ensamnboende och vill ha dem. 



64
41
Hymenopus:

Aha, då låter det som att allt är i sin ordning :)


75
8
Zicki:

Missförstånd händer :) . 


384
18
mr_fan:

ska du inte mat med dom?

Logga in för att posta i forumet
Sida av 3
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild