Om annonsering

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 4

429
254
JACLAR123:

Låter bra! Anders :)


229
124
CJBReptiles:

anders: Jag tycker inte att det finns någon anledning att radera gamla annonser. De är ju inte i vägen på något sätt. Och ibland kanske en säljare inte förnyar sin annons fast objektet ännu finns kvar. Då kan det vara bra om annonsen inte tas bort.

Jag har köpt mycket på annonser som legat uppe i flera månader, äldsta annonsen var nog 2 år gammal. Speciellt terrarium och tillbehör.

Låt annonserna ligga kvar så länge det finns utrymme på servrarna och radera i stället dubbletter.

Mvh Carl-Johan


293
354
Dynamitella:

CJBReptiles. Det detta handlade om var att det finns flera exakt lika dana annonser på rad. Finns den automatiska funktionen till det så försvinner de efter hand utan att moderatorer ska behöva pilla i kategorierna hela tiden.


229
124
CJBReptiles:

Dynamitella: Det förstod jag, riktade mitt inlägg mot anders. 

"Finns den automatiska funktionen till det så försvinner de efter hand utan att moderatorer ska behöva pilla i kategorierna hela tiden." Dubbletter borde raderas direkt och inte i efterhand.

Står dock fast vid att annonser inte skall raderas efter en viss tid.


293
354
Dynamitella:

Ah, så du tänkte så.

I varje fall. Jag har inget emot att annonserna raderas efter ett tag. Det är lite störigt när man får upp 40 träffar på en ödla man vill ha, och bara 4 av dem är aktuella.


229
124
CJBReptiles:

Ja men söker du på ett specifikt ord så sorteras alla annonser som innehåller det ordet efter tilläggsdatum. Där nyast syns högst upp. Men man kan alltid hitta något smått och gott i gamla annonser. Bara för att de är gamla så betyder det inte att de är inaktuella.


953
1840
peter54:

Jag skrev inte den här tråden för att annonser ligger kvar lång tid, det har jag absolut inget emot, utan just för att jag sett många exempel på att samma annons kommer upp många gånger.

Jag kände inte till förnyafunktionen och det är sannolikt så att de som repeterar inte heller gjort det. Nu vet jag om den och jag tycker att det är en superbra grej. Frågan är nu bara hur man går tillväga för att belysa den för alla som tycks ha missat funktionen. Kan man förtydliga eller ska man meddela annonsören varje gång det sker?


508
304
Jonas77:

Bäst vore väl ett OBS-meddelande man måste klicka OK på innan man kommer till att skapa en ny annons.


Administratör
Medlem i SHF, SmHF
2685
2491
anders:

Jonas77, problemet är väl att folk sällan läser texter, utan bara trycker på OK eller VIDARE, och det blir lätt ett stör-moment för de personer som känner till den.
Men att förtydliga att förnya-funktionen finns bör man förmodligen göra på något sätt, eftersom alla inte sett den :)

Det kanske hade gått att göra så att sidan känner av om man redan har en annons med likadant namn eller innehåll, och då ge en varning och fråga om man istället vill förnya annonsen man redan har sen tidigare.

 

 


953
1840
peter54:

Ja Anders, det vore kanonbra.

Logga in för att posta i forumet
Sida av 4
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild