Är det bara jag?!

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

2980
1500
EmanuelKarl:
Jag instämmer helt om att det är tråkigt att så många köper djur som de säljer kort därefter. Vissa har såklart vettiga anledningar till att göra sig av med dem som man inte kunnat göra något åt, men ofta är det nog också nybörjare som inte tänkt på hur länge de lever eller tröttnar snabbt, eller folk som byter djur som pokémonkort. Det är nog något vi aldrig kommer ifrån. Visst det är ju förstås tråkigt, men det är inte direkt det värsta i hobbyn heller. Jag tycker fortfarande att det är mycket bättre att man gör sig av med djuret än att man har kvar den och är ointresserad, så länge man lyckas hitta ett bra hem år det.

Men jag tycker absolut det är viktigt att djur ska kosta pengar. Då tänker man som köpare efter lite, annars är det lätt att man köpt innan man är redo, eftersom det är gratis och man måste passa på. Därför tycker jag tvärtom det är synd när man dumpar priserna, varesig det handlar om säljare som drar upp alldeles för många ungar av vanliga arter eller folk som blir desperata att bli av med dem snabbt.

7
3
Bronwaller:
Jimmy skrev:


Menar du att du hade varit intresserat om det var en bortskänkes annons? 

500 kr för ödlan och 1500 inklusive ett terrarium är ju fullt rimligt. De märker väl själva om de blir svårt att få sålt den till det priset och måste gå ner.

Då kan man lika gärna dra slutsatsen att du bara är ute efter djur som är gratis.

Vill man inte lägga 500 kr för ett djur så kan man gott vara utan.

 Nä de ska vara dyrare å skaffa dem så folk tänker till innan. 
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild