Hjälp, håller hon på att dö???

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

Administratör
Medlem i SHF, SmHF
2685
2490
anders:
Cosmiquerays skrev:
Hur kan du om du tror att ditt djur är döende, göra en formspråk istället för att ringa någon av landets djursjukhus jourer 


Det vet vi ju inte om TS faktiskt gjort eller ej. Sen är det (som TS även tar upp) inte alltid att kompetensen finns hos djursjukhuset.
Att kunna få råd här på forumet, istället för att bli påhoppad tycker jag ska vara en självklarhet.
Veterinär bör såklart kontaktas, men det betyder inte att man måste avstå att be om hjälp här också. Det finns trots allt flera veterinärer med kunskap inom reptiler som är medlemmar.

143
72
Ezrath88:
Anders, kan inte någon av er admins låsa inlägget eller göra något så att lensy slipper få negativa svar från andra i det här inlägget? För som lensy skrev tidigare den 26 februari så gick deras skäggagam tyvärr bort :(.
Jag tycker också att det är bra att fråga här på forumet om hjälp för att det finns många här inne som är snälla nog att hjälpa till genom att ställa positiva svar. Och som lensy skrev också så var det nog trevligare för deras skäggagam att få somna in i sitt hem där den kände sig trygg istället för att somna in på ett helt främmande ställe där den kanske inte kände sig så trygg.
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild