Indiska och vietnamesiska pinnar säljes!

Indiska och vietnamesiska pinnar säljes!

Sverige, Stockholms län, Jordbro
Spindeldjur & insekter säljes
zandramachan
2022-10-15 13:22

Beskrivning

Jag har både indiska och vietnamesiska sub-adulta pinnar till salu gruppvis om minst 5 stycken/grupp.

5 stycken pinnar: 50 kr
10 stycken pinnar: 80 kr
15 stycken pinnar: 100 kr

Blandade ägg 5 kr/styck.

Kan skickas till ombud!

---

Lättskötta! De vill ha en burk som är minst 35 cm i höjd för att kunna ömsa ordentligt. Bottenmaterial kan vara allt från tidningspapper till torv eller jord. De vill gärna ha pinnar att klättra på. De äter hallonblad, basilika, palettblad, krasse, björnbärsblad, salal (från blomsteraffären), eukalyptus (från blomsteraffären), murgröna, oxel, hägg, ek, hassel... Det viktigaste är att bladen inte är besprutade och inte har vuxit direkt intill en stor väg.

Det vill få bladen i terrariet sprayade ungefär en gång om dagen, eftersom de dricker vattendroppar, men klarar sig utan upp till någon vecka.
Om man inte vill ha bebisar är det vettigt att antingen ha tidningspapper så man ser äggen tydligt och kan plocka bort dem, eller tömma ur bottensubstratet helt en gång i veckan och frysa det i en vecka innan det slängs.

Pinnarna lever i ungefär 6-12 månader beroende på art, och ömsar 5-6 gånger innan de är vuxna. Alla indiska och vietnamesiska pinnar är honor och utvecklas från obefruktade ägg. Äggen kläcks efter ca 2-4 månader.

De är även perfekta att ha i förskolan och skolan eftersom de inte är allergiframkallande, och de hjälper ofta till att minska rädsla för insekter. De är ganska tåliga och kan hanteras av barn från ca 3 års ålder under uppsikt.

Kontakt

Du behöver vara inloggad för att se kontaktinformation
Tillbaka
Redigera bild
Namn:
Beskrivning:
Spara ändringar Avbryt
Betygsätt användare
Kommentar:

De annonser du ser under köp och sälj med följande symbol är premiumannonser.

Kostnaden för premiumannonser hjälper bland annat till att betala serverkostnaderna för att hålla Terrariedjur.se igång, tack!

Köp premiumannonser

Du kan även donera för att stödja Terrariedjur.se

Ok, stäng
Skicka meddelande till

Skickar meddelande