Stort terrarium 150x100x60

Stort terrarium 150x100x60

Sverige, Stockholms län, Stockholm
Terrarium & tillbehör säljes
SmillaBofinken
2023-10-06 11:44

Beskrivning

Varvet stort Hemglass terrarium med ställning, ljusramp å lysrör, värmelampanoch matta nya glas lister. Ställningen gör så man kan stapla terrarium spa ty de finns plats för lampor osv. Fräscht och fint står tomt å ska byggas en vacker Sten bakgrund i. Kommer vara perfekt för boer med klippor som de kan ligga och sola på.

Mått:
150 lång
100 hög
60 djup

Ställningen är lite större.
Så tänkte göra en intresse koll. Jag kan tänka mig byten mot terrarium passande trynsnok så ca 45 cm hög å ca 80-60 lång. Terrarium med mycket ventilation. Eventuellt kan tänka mig byta mot grundbok söker röd albino, gillar även toffy och andra de är bara skicka förslag. Alla åldrar går bra och både hanar å honor, men skulle vilja ha en hona. Eller om du har annat å byta. Terrariumet värt ca 5000-6000 kr med bakgrunden. Man kan även komma med bud men jag släpper de inte för billigt då de är i bra skick och kommer vara snyggt å hållbart.

Om du skulle vara intresserad av terrariums som det är nu alltså bara med bark bakgrunden och tillbehören så kan jag tänka mig sälja de men då för ca 3500. Men jag gillar verkligen å bygga bakgrunder så de är vad terrariet är tänkt för.

Finns i Botkyrka

Kontakt

Du behöver vara inloggad för att se kontaktinformation
Tillbaka
Redigera bild
Namn:
Beskrivning:
Spara ändringar Avbryt
Betygsätt användare
Kommentar:

De annonser du ser under köp och sälj med följande symbol är premiumannonser.

Kostnaden för premiumannonser hjälper bland annat till att betala serverkostnaderna för att hålla Terrariedjur.se igång, tack!

Köp premiumannonser

Du kan även donera för att stödja Terrariedjur.se

Ok, stäng
Skicka meddelande till

Skickar meddelande