1 Kenyansk sandboa säljes

1 Kenyansk sandboa säljes

Sverige, Södermanlands län, Eskilstuna
Ormar säljes
Appelsnacka
2023-08-18 12:59

Beskrivning

Säljer min kenyanska sandboa inköpt på en mässa i Sthlm för flera är sen, såldes som hona och är född i augusti 2016. Har något papper nånstans från uppfödaren som jag kan gräva fram ifall man önskar.
Ömsar bra regelbundet, skiter, äter bra, vill ej äta i samband med öms. Jag säljer ormen för att jag ska flytta till mindre och börja studera och jag känner att någon annan kan glädjas mera åt ormen mer än jag. Är lätt att hantera, bits inte. Trevlig orm.
1500:- för ormen, vad jag hört är det bra pris för en fullvuxen könsmogen hona.

Bor i ett ExoTerra terrarium på 60 hög, 45 bred, 45 djup, som kan köpas med om man vill för 900:- då ingår tillbehör (värmelampa, vattenskål, grotta, bakgrund, plastväxter, tång till möss, sandbad).

Trevlig, fin orm som jag egentligen inte vill sälja men det passar helt enkelt inte med min situation nu. Jag har inte jättebråttom att sälja henne men jag ser gärna att hon får flytta till någon som har mer plats och glädje för henne.

Kontakt

Du behöver vara inloggad för att se kontaktinformation
Tillbaka
Redigera bild
Namn:
Beskrivning:
Spara ändringar Avbryt
Betygsätt användare
Kommentar:

De annonser du ser under köp och sälj med följande symbol är premiumannonser.

Kostnaden för premiumannonser hjälper bland annat till att betala serverkostnaderna för att hålla Terrariedjur.se igång, tack!

Köp premiumannonser

Du kan även donera för att stödja Terrariedjur.se

Ok, stäng
Skicka meddelande till

Skickar meddelande