Fly river turtle

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

1804
1149
Tropfrog:
Den blev cites listad 2004.

I Sverige är det förbjudet med viltfångade djur. Jag har svårt att tänka mig att någon odlar på denna i Europa. En padda som blir 70 cm är snabbsimmande och är aggressiv mot artfränder kräver sin man för att avla på. Någon nämnde att det krävs en bassäng. Jo om du bara skall ha den som husdjur. Men en uppfödare behöver två bassänger.

Berätta om din setup för att hålla denna art. Det är onekligen en spännande art och ett spännande projekt. Men 25 kilo djur med höga krav på vattenkvalitet kräver sina investeringar. Jag har 40 kilo djur med moderata krav på vattenkvalitet i 17 kubik. Det har kostat sina slantar både för setup och underhåll. Jag rekommenderar ingen att göra samma sak. Men, mitt projekt är utomhus. Lägg till problematiken med att hålla konstant temperatur och de fuktproblem som kan uppstå.

Jag vill inte skrämma dig ifrån att köra på, bara ge en rättvis bild av vad som krävs. Om du är rätt person med rätt driv och rätt kapital och om det ens går att få tag på cb exemplar så kör! Jag ser fram emot en projekttråd om det blir av.

Mvh
Magnus 
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild