Regnskog

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 10

1721
1044
Tropfrog:
Andra orkidéen som blommar. Haraellan på föregående bild har producerat blommor i 3 månader nu och bara fortsätter. Men nu är det denna:


Stelis sp "Panama". En svårfotad jäkel. Sitter dåligt till, har bara mobilkamera och varje blomma är inte större än 2 mm.

Förövrigt har jag adderat 3 jungfrugeckos till, det kändes lite tunnt med bara 3 st i en så stor burk. Dessutom ha det adderats Blaberidae sp. “Kenya” som nästa renhållare. Ödlorna går ner på botten varje kväll för att jaga kackerlackor och gråsuggor.

Mvh
Magnus 

1721
1044
Tropfrog:
Dags för uppdatering.

Såhär ser burken ut idag:Just nu blommar Alsobia Dianthiflora:Tillskott till burken är 4 st såna:Någon som kan gissa vad det är?

Controllern från Kina höll nästan ett år. Idag fick jag den nya leksaken på posten:Så idag skall det klämmas och kännas, samt konfigurera för mina behov.

Mvh
Magnus 

1
0
Nova9:
Väldigt intressant att följa projektet från början!

1721
1044
Tropfrog:
Ny leksak adderad. Den kinesiska varianten höll inte ett år. Denna brittiska kvalitetsprodukt har 5 års garanti:Och en dålig bild på en av de nya invånarna:De är fortfarande lite skygga.

Nya orkidéer har adderats. Bilder kommer vid blomning.

Mvh
Magnus 

1721
1044
Tropfrog:
Idag har jag putsat burken. Det är uppenbart nu att dysorna sitter lite fel för växterna i mitten som visar tecken på uttorkning. Fler dysor är köpta och glasborr beställda. Det blir spännande att borra i ett terrarium som är igång och med djur. Inget får gå fel.


1721
1044
Tropfrog:
Hyggligt produktiva de där små


1721
1044
Tropfrog:
Julens projekt var att bringa lite ordning i skåpet under. I dagsläget har jag bara detta skåpet till prylar. Men jag har bott smått större delen av mitt liv så jag vet hur man gör. Nu finns det plats för en större och tre mindre foderkulturer till :)Såhär ser burken ut idag:
Matningsdax:Mvh
Magnus 

4
1
Voro21:
Wow vilken resa, härligt!

1721
1044
Tropfrog:
Exo Terra lian som utvecklats bra under vintern. När det bildas kondens på rutorna är detta absolut bästa stället för mossa.


1721
1044
Tropfrog:
Jag har blivit varnad för denna krypande ormbunken. Varningen löd att den växer överallt där man inte vill ha den. Check på det. Den har växt överallt där jag inte vill ha den, men ingenstans annars. Så jag rev alla stänglar och flyttade den till denna lianer. Om den inte trivs här så åker den ut.Den dyraste växten i terrariet har tagit sig bra. Förmodligen det sista fotot innan den gå i vintervila. Jämför med första posten på den. Pinguiculan mesophytica:
Idag spelade en groda för första gången. Wow vad skönt det kändes att veta att minst en är hane. Det ger vissa förhoppningar inför våren.

Mvh
Magnus 
Logga in för att posta i forumet
Sida av 10
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild