Senaste uppdateringen

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 5

196
268
NickeJ89:
Verkar vara problem med Å/Ä/Ö? Eller det är datorn? Har inte varit så innan...


Administratör
Medlem i SmHF
2663
2444
anders:
NickeJ89 skrev:
Verkar vara problem med Å/Ä/Ö? Eller det är datorn? Har inte varit så innan...



Är det enbart den undersidan eller är det så för dig på alla undersidor?

Administratör
Medlem i SmHF
2663
2444
anders:
Bildpunkt skrev:
När man trycker på olästa forumtrådar från bevakningar kommer man till första sidan istället för senaste inlägget.


Fixat!

EmanuelKarl skrev:
När jag ändrade sorteringen i min artlista och tryckte på "spara sortering" så blev det som det var innan jag tryckte på "ändra sortering"


Fixat!



Jag har även ändrat lite i designen så att det liknar mer hur det såg ut tidigare.

196
268
NickeJ89:
anders skrev:


Är det enbart den undersidan eller är det så för dig på alla undersidor?


Ja, det är även så när man kollar tex under fliken artregister. Såg dock att det inte verkar vara något problem på mobilen?

97
85
murbo:
NickeJ89 skrev:
Verkar vara problem med Å/Ä/Ö? Eller det är datorn? Har inte varit så innan...


NickeJ89 skrev:


Ja, det är även så när man kollar tex under fliken artregister. Såg dock att det inte verkar vara något problem på mobilen?



Har haft samma problem men det har försvunnit när jag uppdaterat sidan (det har kommit några gånger sedan senaste uppdateringen) trodde det var min dator som fått spel :-P

50
66
Void:
murbo skrev:




Har haft samma problem men det har försvunnit när jag uppdaterat sidan (det har kommit några gånger sedan senaste uppdateringen) trodde det var min dator som fått spel :-P


När symbolen med frågetecken syns är det en markering att webläsaren inte har rätt teckenkodning inställd. Jag kan lätt få fram frågetecknen här genom att ställa in läsare (firefox här nu) att enbart avkoda med unicode. Genom att låta läsaren automatiskt avkoda, eller tvinga in avkodning enligt "western", syns tecknen som de ska.

Det är alltså inte något fel på sidan, utan webläsaren är inställd på fel sorts teckentabell om symbolerna med ett frågetecken syns i stället för å, ä och ö.

125
181
Redfoottortoise:
Hej Anders ! Kan tyvärr inte skriva till dig direkt, men vill bara berätta att jag inte kommer in på sidan "Dina Konversationer" längre ! Sidan kommer upp, men är helt tom och den står bara och loopar där... /Micke

373
169
Anathawa:
Långa trådnamn hamnar de två raderna på varandra:

2973
1494
EmanuelKarl:
Gammal tråd men men...

Jag vet inte om detta kom i nya versionen då jag inte pröva detta innan. Men närman söker ID-kod (uppfödning) så står det i rutan "kull hittades inte" Eller "kull hittades". Om det står kull hittades inte så återgår det ju till sidan som var tidigare, men om det står kull hittades så står det efter att rutan försvinner "Uppfödare hittades inte". En bug antar jag?
Logga in för att posta i forumet
Sida av 5
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild