"Ormen gör det fullständigt groteska"

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 3

5
1
PelleKhan:
tv.aftonbladet.se/abtv/articles/110733
Jag upptäckte att det fanns lite konstig fakta i det han sa som t.ex:"Det finns inga pytonormar i australien"
Tycker att det var lite roligt :) Poängen med videon var bra ändå

23
16
Unknown:
I första klippet säger jonas att det är en majsom när det är en trynsnok ;)

Medlem i SHF
4001
5023
Jonas_:
Aftonbladet, behöver jag säga mer? 

5
1
PelleKhan:
Sant men det var ändå Jonas Whalström som sa alla dessa konstigheter :)

Medlem i SHF
241
342
Kakmonstret:

Vad var bra?

 

Tokfel fakta? Slänga upp en stor boa till ormrädda människor? Fortsätta lägga ormen närmare dom trots att de uttrycker sin ovillja till det? Insistera på att lägga ormen ännu närmare? Skynda upp en stor spindel på samma dumma sätt?

Jag orkade inte se klart klippet... Har inget över för denna människa längre, nu blev jag arg... Hoppas jag lyckas somna... God natt!


5
1
PelleKhan:
håller med 100%
Jag kanske skulle ha skrivit "tanken var bra" men själva klippet är katastrof


Medlem i SHF
4001
5023
Jonas_:

PelleKhan skrev:
Sant men det var ändå Jonas Whalström som sa alla dessa konstigheter :)


Ja absolut :) Man kan ju verkligen undra varför nästan bara Jonas W får mediatid när det ska pratas orm, jag menar det vimlar ju av människor som skulle göra ett bättre jobb om man ser till att utbilda människor, Jonas har gjort en hel del bra i sitt yrkesliv det måste jag säga, men på sista åren tycker jag bara att han gör bort sig + våran hobby varenda gång han framträder :/ 

Jag tyckte slutbetyget av klippet blir katastrof :) Var ju ingen fakta som stämde sen tycker jag personligen har gör fel när han propsar på den rädda programledaren ormen, men det är ju klart, tittarsiffrorna blir ju höga och nog det som är det viktiga i dom här sammanhangen och inte så mycket att visa en rättvis bild av ormar :) Min åsikt bara :) 

Jag som endast håller pytonormar hemma och gjort en hel del år nu blir förtvivlad när jag hör "Det finns inga pytonormar i Australien samt alla pytonormar är större än boor" -Ja dom grejerna stämmer ju jättebra överens med verkligheten :)  

 


69
39
NiklasTyreso:
Om en herpetolog sakligt informerade utan något mediemässigt överaskningsmomment (utan att slänga djur på programledarna) då skulle färre tittare se inlägget, fler skulle tycka det var tråkigt.
Vad säger det om tittarnas intellektuella status?

93
72
RainbowVess:
Dagens Tv (för att låta uråldrig) går bara ut på antal tittare,  faktakanalerna har blivit till såpadokumentärer om loppisar, garageauktioner och spökjakter. Det känns som de faktaprogrammen om pippande lejon, krokodiler som sliter gnuer i stycken och myror samarbete har försvunnit och ersatts av total dynga... 

Ont: Har inte ens tänkt på att han sagt så fel och ofta! Tråkigt att det går runt missinformation och att han bara spär på rädslan för dem i studion.

417
249
KANDARBA:
Har full förståelse att han får tittar siffror. Han chockar hälften av program ledarna med  att bara plocka fram ett djur. Och blir ingen biten som det har hände i tv 4 studion. Så får han någon att svettas lite. 
Och det är faktiskt rogivande att se för jag vet precis hur det är^^ 
Är lite rädd för spindlar :) små som stora spelar ingen roll hehe
Logga in för att posta i forumet
Sida av 3
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild