Bakgrundsbygge

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 10

20
13
Meeis88:
hlstore.com billig sprayfärg :)

2048
773
psyjoh:
Jag blandade mina torrpigment med vaten i en blomspruta och sprayade på. Blev ganska bra och naturtroget. 

2966
1645
Hoggaforfan:
Kolla igenom säkerhetsdatabladen noga, jag vill minnas att sprayfärger inte är ok men minns inte varför. Kanske har ändrat sig med.

2048
773
psyjoh:
Det har jag oxå hört. Men har dock hört flera som använt det. Tex. akrylfärg på sprayburk. Vet dock inte hur giftigt det är eller om det påverkade deras djur i efterhand. Kanske säkrast att använda det man alltid haft. Slutresultatet har alltid blivit bra ändå. Torrpigment i en blomspruta funkar hur bra som helst :)

342
183
DannyF:
torrpigmen blir riktigt bra, och blandar man svagt så är de lätt att hitta rätt nyans. kan även säga att målarfärg funkar lika bra i sprayflaskan.

2048
773
psyjoh:
Ursäkta de dåliga bilderna. Nu är snart sita av de 3 stora terrariena klara. Detta ska stå på toppen av alla 3. Benen tillverkade en kollega på jobb till mig. Tänkte först ha en ram men bygget har dragit ut för långt på tiden så jag ville ha det klart snabbt. Har fått fixa 2 små terrarie emellan till de nykläckta skäggisarna. 
Har täppt till springor med silikon och satt på undre skjutglaslisten. Nu är det bara den övre kvar och lite färg där det behövs och fix över silikonet som syns. Sen kan man börja provköra det ;)

Administratör
Medlem i SHF, SmHF
2685
2491
anders:
Ser ju riktigt nice ut. Bra med avsatser längst bakgrunden.

2048
773
psyjoh:
Tack Anders. Blev mer likt första bakgrunden än vad jag tänkt mig. Men nu är allt snart klart och jag känner mig rätt nöjd. Förutom att det dragit ut på tiden av saker som kommit emellan. 

2048
773
psyjoh:
Har inte hänt så mycket sista veckan med bygget. Har bla. väntat på sista leran (jbl terrasand, så mkt lättare att bygga med och snyggare yta än zoomed excavator) och en lamphållare. Nu har jag iallafall fått in sand, leran och ett par grenar. Ska såga upp ett större hål för sollampan då jag väljer att ha den utanför terrariet i det översta. Sen är det bara att testköra ikväll :)Ska ha in någon liten växt oxå innan jag är nöjd. Underdelen där foderinsekterna är kan man lätt göra om till ett terrarie när det behövs. 

2048
773
psyjoh:
En nyinflyttad gäst som känner sig nöjd. Saknas nån växt bara som ska in och en ny HID lampa annars är allt klart. Känns skönt :)
Logga in för att posta i forumet
Sida av 10
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild