Bilder i galleriet?

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

91
8
Saraldor:

håller med pakke här

 


223
6
Susanne:

Pakkes förslag låter bra. Då kan man välja om man vill se djur/terrarier eller annat. Jag älskar "nya bilder" funktionen.. går alltid dit varje gång jag kommer hit. :) Men ibland missar jag säkert nya bilder på djur/terrarier för det ligger massa annat där som är mindre intressant.. för mej alltså. Flera sidor med nya bilder vore toppen.... så man inte missar nåt.. hehe


85
13
Gnasher:

Hittade denna gamla tråden när jag sökte - Sökfunktionen funkar riktigt bra!!

Jag tänkte bara kolla en liten Policyfråga angående bilder.
Är det bara "terrarie"-djur som är intressant eller bilder av Vilda djur som ingår i vår hobby också intressanta?

Har rest en del i världen och fotar givetvis när man ser något intressant - givetis Herptiler när jag ser några intressanta.

I sydafrika lyckades jag fånga en Svartmamba (juvenil) som jagar en groda/padda hugger och lämnar den (för att antagligen sedan komma tillbaka), intressant är att grodan på några minuter går från att vara mörk i färgen till nästan helt vit! (Tyvärr lite dålig kvalitet på bilderna ville gärna inte springa ur bilen för att jaga efter en Svartmamba...)

Även i Sydafrika fotade jag en Nilkrokodil på en Krokodilfarm som var över 100 år.

I Brasilien på en reptil/serum farm hade de, på den mest avstängda avdelningen för giftiga ormar i ett Terrarium i ett annat terrarium, en Svensk Huggorm :-)   


273
148
Flosker:

Hej

Några ny kategorier i bild galleriet vore bra. Terarier, terarie byggen, samt bilder från resor. Biotop bilder är alltid intresanta. Kanske en ny forum länk resor.

Mvh Micke

 

 


Administratör
Medlem i SHF, SmHF
2685
2491
anders:

Gnasher, att lägga upp bilder på hur de har det i det vilda kan vara väldigt intressant. Man ser alltför sällan hur djuren har det i deras naturliga miljö, vilket försvårar när man inreder och inte vet vad för miljö man bör efterlikna i terrariumet.

 

Flosker, det är en bra idé angående att ha en kategorier med terrariebilder, och det är något som efterfrågats en del. Jag klurar lite på en lösning.

Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild