Jag har problem med att ladda upp bild

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 4

2048
773
psyjoh:
Kan ej ladda upp bilder som har blivit skickade till mig.. 

Medlem i SHF
4004
5039
Jonas_:
Jag har oftare problem med att ladda upp bilder än att det går lyckat för mig :) Men tror ofta det handlar om att bilderna är för stora för min del, hur stor får en bild vara max för att laddas upp? 

Mvh

Administratör
Medlem i SHF, SmHF
2685
2491
anders:

Vad använder ni för webbläsare?
Något jag upptäckt på vissa datorer är att flash har varit segt på att komma igång, och att man då inte kan ladda upp utan måste ladda om sidan för att det ska fungera. Ska se över vad det är som orsakar detta. 

Vad gäller maxstorleken så är det ett litet kapitel för sig.
Det korta svaret är att det inte finns någon begränsning alls.


2048
773
psyjoh:
Väldigt sällan jag använder dator. 99% skriver jag här från min telefon. Alla bilder går att ladda upp förutom dem som folk skickat till mig. 

1663
779
fluffis:
Jag har fortfarande problem med bilder också. Jag använder Windows 8 och Chrome. Ungefär hälften av bilderna går att ladda upp. För det mesta löser det sig om jag loggar ut från terrariedjur.se och in igen.

29
1
Brallan_86:
Du admin säger ej finns begränsningar, men det gör det. Annars skulle det funka för alla å ladda upp. Jag har märkt filens storlek får ej va större en 2mb och pixlarna ungefär 700*500mpx är max. För har man större en der går det ej att ladda upp. Jag har fått minska ner mina bilder/kryptera dom till mindre format. Det står när man laddar upp en bild om den är för stor i mpx, men inte om den är för stor i storleken. Men har kommit fram till att 2mb är max gränsen. För att när jag ladda upp en bild på 1,9mb gick bra men inte på 2mb exakt. Där har ni er gräns gött fölk!

29
1
Brallan_86:
Ops mena 1,9 är max gränsen, inte 2mb.

29
1
Brallan_86:
Alls problem är löst nu, om man följer det här jag skrivit. Som sagt var iaf om upp laddning. Det där med bilder blir upp och ner är med löst. För bilden får inte  va bredare än 500mpx. Har du bredare så vänder den bilden automatiskt. Allt är löst, iaf om man följer detta! Att ni som är admin inte kan svara på problemen å lösa dom betyder en sak. Ni är inte så kunniga på programmering,it,mm. Tänkte skriva detta när jag hafe löst allt. Men hitta inte tråden, men hitta den nu för senaste skriva trådar/forum inlägg! Följ min anvisningar så har ni aldrig problem sen med bilder som ej går att laddas upp eller är upp ner vriden,mm. Visstt upp å ner och vridna bilder kan med bero på hur dom är tagen mdz, så tänk på det med. Ha en fortsatt trevlig kväll/dag när du läser detta! ^^

268
19
Iguania:
Jag använder Mozilla och jag har i princip aldrig några problem de få gånger jag laddar upp bilder. Jag har inte heller upplevt någon gräns så jag är osäker på det du säger Brallan_86.
Jag är också 99,9% säker på att jag laddat upp filer som har varit större än 1,9Mb utan problem också.

2048
773
psyjoh:
Tyvärr stämmer det inte att bilderna blir upp och ner när man fotar på "fel" håll. 
Har provat att fota på alla möjliga håll men dem blir upp och ner ändå..
Logga in för att posta i forumet
Sida av 4
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild