Jag har problem med att ladda upp bild

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 4

Administratör
Medlem i SHF, SmHF
2685
2491
anders:
Har du problem med att ladda upp en bild kan du skriva i denna tråd.
Några saker som gör att du inte kan ladda upp en bild kan vara:
* Bilden är förstor, prova att förminska bilden och ladda upp den igen.
* Bilden är i ett icke godkänt filformat (Formaten som stöds i dagsläget är JPG, GIF, PNG)
* Bilden kan vara korrupt, prova att spara om filen i t.ex.  Paint eller photoshop

12
0
Geckowest:

Hej

ja jag har problem som du redan vet :p Jag kan inte ladda upp bilder alls med Chrome på terrariedjur.se.Men med Internet Explorer kan jag ladda upp på min sida/album men ej på Forumet.Program är uppdaterade och kan ladda upp på andra siter även med Chrome.Har kört spybot, provat ändra storlek och namn på bilder.Flyttat till annan mapp ets,Men det funkar inte :(

När jag klickar ladda upp med chrome så räknar % upp och därefter skriver den, väntar på terrariedjur.se och inget mer händer.På Internet Explorer i forumet snurrar tänkaren konstant utan något händer.Vet inte vad mer som kan provas.Vad som är felet.

Mvh Anette

 


205
25
Strunten:

chrome och rockmelt funkar utmärkt ju! ;)


12
0
Geckowest:

Vi vet att Chrome fungerar för de flesta, men vi är några som det inte gör det för och som sagt även Internet Explorer på Forumet och frågan är om det är våra program/Datorer som felar eller om det är Sajten som är buggig?


6
0
Klockan77:

Hej, skapade precis ett konto här och lyckades inte ladda upp en bild som jag ville. Så jag undrar till vilken storlek bilden måste begränsas till så att jag slipper prova mig fram :)


Medlem i SHF
3997
5019
Jonas_:

När jag har haft problem att ladda upp några bilder har jag helt enkelt loggat ut sen in igen och då har det funkat i 100% av fallen :) Jag kör också med Chrome.


1660
776
fluffis:

Även jag har haft problem med att ladda upp bilder men i de allra flesta fall så fungerar det utmärkt. När jag får problem så bara väntar jag i 10 minuter och sen försöker jag igen och då funkar det. Jag använder google Chrome på dator i princip alltid. Jag minns inte om jag har provat att logga ut och in igen men jag ska testa det om det händer någon mer gång. Tack för tipset Jonas_!


14
1
CherryCandy:

Jag har provat byta bild flera gånger nu, men det funkar inte :/ Har provat att förminska, och har provat att ändra filmen till PNG iställer JPG, men det går ändå inte.


Administratör
Medlem i SHF
565
710
Hanna:

Jag har märkt att det brukar fungera att starta om webbläsaren. Men ibland vill det sig inte alls. Någon gång har det faktiskt hjälpt att döpa om bilden till och med.


1660
776
fluffis:

Att logga ut och logga in igen (till terrariedjur.se) funkar alltid för mig när jag får problem så det är ett tips :)

Logga in för att posta i forumet
Sida av 4
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild