Varför vara med i en förening?

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 5

333
97
leolina:

Fluffis,

Det finns väl ändå inget som säger att SHR har någon skyldighet att medverka i trådar på ett forum bara för att de har ett konto här? Gissningsvis används kontot för att kunna informera inför sina mässor eller andra evenemang så som Binks skriver.

Samarbete mellan SHR och terrariedjur.se? Jag hänger inte med alls tydligen. Är inte terrariedjur.se en opartisk sida till för alla och inte en föreningssida? Vill man vara med i SHR blir man medlem i någon av deras lokalföreningar och får all info därigenom, genom deras informationskanaler. Varför skulle den biten blandas in här på en oberoende sida, ett allmänt forum? För den här sidan är väl just oberoende och opartisk eller har jag missat något?

Vad är det för information du saknar, som inte når ut till dig?


1659
767
fluffis:

leolina

Nej, förlåt, var inte så jag menade. Jag menar absolut inte att de har några skyldigheter. Mer att det hade varit trevligt och att jag önskar en bättre dialog. Du har tydligen missat några trådar :) Den här tråden är ett tips (inlägget näst längst ner): www.terrariedjur.se/?page=forum&thread=2070&p=1


333
97
leolina:

Ah jo, jag är ju inte överdrivet aktiv härinne så det har jag säkert :)


Medlem i SHF
264
125
Bildpunkt:

Jag förstår inte riktigt hur du tänker Leolina.

Bara för att SHR väljer att göra ett samarbete med terrariedjur.se betyder det väl inte att terrariedjur.se har tagit något partiskt ställningstagande?
Tycker jag ser en hel del reklam på sidan redan och reklam om våra föreningar är väl bara positivt?

Tror inte heller att det förhindrar någon annan förening för att göra ett liknande samarbete heller.


333
97
leolina:

Självklart ska sidan samarbeta med föreningarna! Du missuppfattar mitt inlägg som är en frågeställning till Fluffis tidigare inlägg som gav sken av att terrariedjur.se skulle bli någon typ av portal för just SHR och det tycker jag vore ett misstag. Att samarbeta med ALLA föreningar som är intresserade av det däremot är HELRÄTT :)


Medlem i SHF
264
125
Bildpunkt:

Ok då är vi på samma linje :)


Administratör
Medlem i SmHF
2664
2449
anders:

För att klargöra, så är som sagt ett samarbete mellan Terrariedjur.se och SHR på gång. Detta betyder som Bildpunkt säger inte att andra föreningar hamnar utanför, utan tanken är att alla våra herptil och tropikföreningar ska ha samma möjlighet om de skulle vilja.

Samarbetet är tänkt att hjälpa till att förbättra en del aspekter i föreningarna, och då framförallt informationsbiten då det förhoppningsvis kommer bli lättare att nå ut till både medlemmar och icke-medlemmar.


77
1
MrC:

De e många som skriver här föreningar eller inte det var för att vi gick med i eu som gjorde att våra regler för djur blev som det blev jätte bra tycker jag som slap att smuggla in djur som man då gjorde


Medlem i SHF
264
125
Bildpunkt:

Jo men det finns ju kommande förslag inom eu som inte är så bra.

Och även inom Sverige finns det saker att göra fortfarande, hade det inte varit skönt med snällare regler för att ha orm t ex som många kommuner valt att göra väldigt svårt.


77
1
MrC:

Det som stält till det är alla dom som har smitit från sina ägare och dom som blivit bitna av gift ormar  de e det kommunerna ser o de tycker jag är tråkigt jag föreslår körkort för att få ha djur överhuvut taget

Logga in för att posta i forumet
Sida av 5
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild