trynsnok matvägrar

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

88
10
1603:

Lax funkar oftast. 
Gnugga pinkien i det och testa.
I värsta fall få du börja mata med lax, men är inget att rekomendera då det är lätt hänt att den efter det aldrig kommer att vilja äta någonting annat.

Om det är en Heterodon nasicus du har är dess naturliga föda amfibier, men det kan ju bli lite väl dyrt i drift.


Medlem i GHF
636
410
Jimmy:

Har den ätit pinkisar tidigare så hade inte jag oroat mig. De kan vara lite veliga som små, men när de väl kommit igång finns det ingen hejd på dom.


142
12
blixa:

läste någonstans om nån som hade trynis som vägra äta men börja äta när den fick flytta till ett betydligt mindre terrarium


242
29
Blues:

Mitt lilla tryne bor i ett 40,30,30 o äter ej i terrat måste ta ut han, han matvägrade länge o jag testade alla möjliga trix,men nu funkar det med maten i en liten petbox så jag kör på det.


733
295
markusbabs:

Jag matar mina i pizza sallad burkar. Den ena äter vanliga pinkis, den andra äter pinkis dränkt i tonfisk vatten.  Jag låter dom ligga i burkarna över natten uten att kolla till. Det finns ju en risk att man skrämmer dom så dom blir rädda och inte vill äta om man tittar till.

Funkar inte det så testa att lägga dom i mindre burkar så att trynsnoken knappt kan undvika att komma nära den tonfiskluktande musen.

Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild