Pets AB Karlstad

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 4

2
4
evelilja:

1
7
sannaaaasp:
Den är hittad och i tryggt förvar hos mig :)

9
3
tovajobark:

Tropfrog skrev:
Spontant känns det som en väldigt lurig ägartvist när den nya ägaren anser att butiken är hennes och den gamla ägaren anser att butiken är........trumvirvel.......den nya ägarens. :):)

Åtminstone jag tycker att det är mycket roande. 

Mvh
MagnusSedan kan jag tycka att det är högst opassande av dig som vuxen man att sitta över internet och sprida att jag skulle ägt butiken utan att känna till hur det ligger till. 


Affären blev inte av. 

Du får nog läsa om igen om du får det till att jag skulle hävda att butiken är min, tvärt om. Butiken är INTE min. Jag har inte ägt pets. 


9
3
tovajobark:

Jagad skrev:
Tjenare gott folk, Söker lite åsikter om Pets Ab i Karlstad. Hört blandat om detta stället och deras personal. Dålig skötsel, Djurplågeri osv är sådant jag fått höra. Någon som vill flika in med något....tokigt nog sökte du jobb på pets månaden innan tråden startades och nekades jobb. 


9
3
tovajobark:
tovajobark skrev:
Hej! Jag har varit där väldigt mycket och har inte sett någon djurbutik som haft så fint hos djuren med berikningar. Vad för djurplågeri skulle det vara? 

personalen är också väldigt tillmötesgående så det är bara att fråga eller ge råd om man funderar.  


(Tillägg. Jobbade inte där när jag skrev denna kommentar - började där sedan.) 


9
3
tovajobark:
wubbadubba skrev:

undrar vad som kommer hända med alla deras djur när dom går i konkurs

Alla djur såldes med rätt papper- tillstånd till bra hem 

5021
3811
Tropfrog:
tovajobark skrev:Sedan kan jag tycka att det är högst opassande av dig som vuxen man att sitta över internet och sprida att jag skulle ägt butiken utan att känna till hur det ligger till. 

 


Affären blev inte av. 

Du får nog läsa om igen om du får det till att jag skulle hävda att butiken är min, tvärt om. Butiken är INTE min. Jag har inte ägt pets. 
Nu har jag inte överhuvudtaget kommit på det själv. Jag kommenterade en tidningsartikel som länkades i tråden. Om du anser att något i artikeln är felaktigt så vill jag be dig att vända dig till ansvarig utgivare.

Jag är helt ointresserad av vem som ägde butiken. I vilket fall så spelar det ingen större roll eftersom varken butiken eller bolaget finns kvar idag.

Mvh
Magnus 

9
3
tovajobark:

Tropfrog skrev:Nu har jag inte överhuvudtaget kommit på det själv. Jag kommenterade en tidningsartikel som länkades i tråden. Om du anser att något i artikeln är felaktigt så vill jag be dig att vända dig till ansvarig utgivare.

Jag är helt ointresserad av vem som ägde butiken. I vilket fall så spelar det ingen större roll eftersom varken butiken eller bolaget finns kvar idag.

Mvh
Magnus 
Tyvärr finns bolaget kvar då det tydligen dröjer. Så vi anställda står utan garanti lönen. 

Det står inte i artikeln att jag skulle hävda att jag äger. 


Mvh Tova 


5021
3811
Tropfrog:
Nja, jag tolkar artikeln som att ägarbyte skulle ske, men att du blev blåst på konfekten. Hoppas du inte betalade alltför mycket i handpenning.

Så bolaget fuskar med överlåtelser, avslut och löneutbetalning. Men djuren sköttes utmärkt och hade alla papper?? Nu är alla djuren i bra hem?? Hmm, tycker att sannolikheten för detta är mycket liten.

Mvh
Magnus 

26
29
Jagad:
Lite komiskt att denna personen påstår att jag är ett troll osv när jag t.o.m hade respekten att sudda ut ditt efternamn i skärmdumpen. Medans du själv av någon anledning tycker dig ha rätten att hänga ut mig med namn (Heter förövrigt inte Jagad överhuvudtaget irl). Men vissa människor klarar helt enkelt inte av kritik. Kan förövrigt tillägga att jobbet söktes för att jag hoppades kunna få fixa så djuren har det bra. Skulle aldrig annars viljat ha något där att göra, Har fastanställning på annat företag sedan flera år tillbaks. Sen känns det väl rätt logiskt att inte offentligt rikta kritisism mot en affär om man tänker söka jobb där med baktanken att kunna ge dom bättre livsförhållanden.

Sen angående att alla djur osv såldes med korrekta papper, Era stora ormar som ni försökte skänka bort utan korrekta papper till en annan användare här på forumet? Är det dom du syftar på? Vi vettiga och seriösa reptilägare känner varandra och pratar med varandra vet du.
Man känner igen folket som håller till på sidan samt vet om deras djur/hållning osv. Det enda som finns på dig på denna sidan är angåede ditt lilla drama samt hur shady du sköter affärer.

Anyways, Jag har inte tid att svara här nu det närmsta då nyårsfirandet är på ingång. Så ha det bra sålänge gott folk samt gott nytt år
Logga in för att posta i forumet
Sida av 4
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild