Hur når vi ut till flera?

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 5

Medlem i DHF
875
307
tenebrosa:

Det som kostar med att trycka tröjor är ju själva mallen ( Om dom nu kallar det så, plåt kanske man säger? ) Sen är det ju bara för tryckarn att kör på. Och samma tryck går ju att använda på alla olika slags tröjor men det vore ju roligt om det fanns två olika motiv att välja på. 

En annan sak som kan vara smart att trycka är tex tygkassar som man har när man tex går och handlar eller liknande vet att många band har börjat sälja sånna som merch. Även kepsar går det bra att göra tryck på.


1663
779
fluffis:

Jomen jag tänkte att du måste ha en rätt bra helhetsbild av terrariedjur.se Anders. Förhoppningsvis! :) Jag menade ju inte olika personer som tex långa/korta utan snarare nybörjare/erfarna eller insektsintresserade/ormintresserade :) Eller varför inte en som jobbar med reklam om det kanske finns någon där ute i världen som kan ta hand om det så slipper du Anders? :D

Jag misstänkte att det var riktigt svårt med googleoptimering men nu vet jag. Men kanske en intern sökruta på förstasidan som söker genom både artiklar, medlemmar och rubbet? Jag hade nog inte själv använt den men eftersom jag varit med vid utvecklandet av andra kommersiella webbplatser så vet jag att många gör det, speciellt förstagångsanvändare, är det inte så? 

Jag känner en som känner en som trycker på kläder. Jag kollar och hör av mig!


273
148
Flosker:

Ett av de ställen man själv fick upp ögonen på att dt inte bara var grodor ödlor i skogen man kunde ta hem och ha i ett akvariom, var på ofentliga terrarium ochh zoon. minns besöken på Stockholms terraium och senare på skansen, Kålmorden osv. I dag finns internet och jag tror att de flesta söker här effter föreningar eller hemsidor. Men kanske vi kunde få vissa ofentliga terrarioum att lägga fram lite information för de som blir nyfikna effter ett besök. 


13
1
TheBlackMask:
Citerar myran. Det skulle vara kul med en T-shirt med sitt nick på :) 
Dels för att loggan och namnet skulle göra bra reklam. Men nicket mest för att vi ska se vem som är vem på en mässa tex! :)

14
7
Henka:
En öl med loggan på nåt som förmodligen tilltalar nästan alla herpare.T-shirt funkar nog också.En Bra sida har du redan så det trillar nog in nytt folk vartefter.

2048
773
psyjoh:
Har inte läst igenom tråden och såg att den var gammal. Men ett tips är ju reklam både på andra sidor och kanske riktig tryckt reklam i butiker, gratistidningar osv. 

903
509
Evanjeline:
T-shirt är en jättebra idé som jag gärna är med på. En väldigt enkel sak om man kan få folk att gå med på det, är att alla uppfödare på sidan helt enkelt ger ut adressen till alla köpare, och berättar att de finns där, och massa andra som kan hjälpa om de har problem, och att de kan gå in där för alla möjliga sorters tips. Någon kanske skulle kunna skriva ett "officielt" reklamblad, som uppfödare kan hitta under uppfödarefliken, och printa ut till sina köpare?

2048
773
psyjoh:
Skapa en ios/android app. Då lär det spridas automatiskt och även utanför Sverige. 

60
31
Airbrush73:
Kan ni inte göra en dekal mall "Terrariedjur.se" i rätt färg osv, som man kan ladda ner om man är registrerad medlem, och sen ta med sig till en dekalfirma, så kan man där välja storlek på den osv ? =)

Går ju att göra likadant ang tryck på t-shirt. Skapa en mall som har rätt storlek för en t-shirt, och som är nerladdningsbar, så laddar man bara ner den här på sajten, och väljer en egen t-shirt från garderoben, och sen åker man till tryckeriet =)

70
86
Realboas:
För att få in fler medlemmar, bör ju sidan göra mer reklam för sig, kanske strukturera om till en mer internationell sida, med Engelska som grund grund språk. Vet att många är emot det, och gärna vill ha den som en inhemsk sida det vill jag med, men ska sidan bli större måste man tänka i fler banor än bara en :)

Logga in för att posta i forumet
Sida av 5
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild