Hur når vi ut till flera?

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 5

69
16
Havoc:

Håller med de flesta om att T-shirts är en mycket god idé! Skulle gärna bära en tischa med Terrariedjur.se =)


593
551
Redfoot:

Jag var den som föreslog t-shirt på Reptisite och det blev genast en positivt respons från en del  medlemmar, däremot när det var dags att beställa så var vi väl en 5st som skulle ha.
Det är så lätt att snacka men när det blir till att pynta en 150 kr så är det tyvärr ofta många som drar öronen åt sig.

Personligen gilla jag detta med t-shirt och förslaget om att ens nic skulle stå på tröjan tycker jag är en kul idé.


340
91
Copa:

T-shirt är nåt jag skulle bära.. även bildekal skulle ju också vara ett bra sätt att göra reklam på


953
1840
peter54:

Jag tycker att t-shirt är ett av de bästa sätten att sprida intresset för sajten och jag skulle inte banga för att det kostar ett par hundringar.

Däremot skulle jag inte sätta en dekal på bilen. Vis av erfarenheten vad som kan hända när man gör reklam för ett "udda" intresse som kan sticka i ögonen på mindre nogräknade individer, klistrar jag inget på bilen igen.

Jag hade en jägardekal på bilen en gång och det resulterade i 4 punkterade däck och sönderslagna strålkastare.


1662
779
fluffis:

En enkät till medlemmarna med möjlighet att vara anonym hade kanske kunnat vara något. Där hade man kunnat fråga vad som är bra och dåligt och ha frågor med valmöjligheter. Det är inte alltid så lätt att bara ge förslag sådär rakt upp och ner :) Det finns ett enkätverktyg på Google+.

 

En annan sak är sökning. Google är stort idag och många orkar inte leta utan google eller vet inte var de ska leta. När jag gör en sökning på google med "fakta kungspyton" eller "ventilation terrarium" så kommer inte terrariedjur.se alls upp på första sidan. Jag har ingen aning om det är möjligt men man skulle kunna ha medhjälpare här som hjälper till att tagga innehållet i en tråd i forumet. En tråd som heter "bygga terrarier" kanske innehåller jättemycket info och tips om värmekällor och då skulle man kunna tagga den med "värmekälla" så att den träffen hamnar högt upp när man söker. Man skulle även kunna ha en avdelning med allehanda info om allt möjligt: tex "såhär bygger du ett träterrarium" eller "skaffa orm som är liten" där förslag på trådar där ämnet har diskuterats kan komma upp. Jag tror att google sök kan vara jättebra reklam men det gäller att hamna högt upp i träfflistan men det kanske inte är så lätt :)


276
118
Maqea:

Jag var en av dem som "bangade" med Reptisites T-shirts. Anledningen var att det var den vanliga T-shirtformen för män med rund hals. Det är en modell som inte passar min figur för fem öre och en illasittande T-shirt är nått man kan ha på en mässa för att göra reklam, där fattar alla anledningen, men att ha det till vardags fungerar inte. Så tröjor av lite olika modell behövs. Jag skulle gärna ha en "hoodie" med dragkedja t.ex.

 

För att spinna vidare på Fluffis ide så har jag för mig att Google ads ibland har kampanjer där man får annonsplats gratis i tills typ 200 pers klickat på den. Det är nått att undersöka kanske. Kanske det inte kostar så mycket att vara med ett tag tills fler hittat hit.

 

Det kanske går att ha en länksida här på Terrariedjur och så "byter man länk" med andra sidor.


953
1840
peter54:

Maqea

Det är ju en tanke som faktiskt aldrig ens slagit mig - att en vanlig t-shirt inte funkar för alla, men jag kan sätta mig in i situationen genom att tröjan skulle ha v-ringning, då skulle jag banga direkt, avskyr det, eller ännu värre, om tröjan vara av "Gardellmodell", haha.

Allvarligt, idén med en tröja kanske skulle vidgas till att omfatta andra tröjtyper.


276
118
Maqea:

LOL. Jomen det skulle väll vara snajsigt med slimmad tanktop med tillhörande grov fejkguldkedja. ;)


953
1840
peter54:

Hmm, inte på mig har jag en stark känsla av ;)


Administratör
Medlem i SHF, SmHF
2685
2491
anders:

Kul att många är såpass positiva till t-shirts. 

Då gäller det att hitta ett bra tryckeri, som även kanske har lite olika modeller.

fluffis nämnde en kul fråga om vad jag anser fattas på sidan. Jag vet inte riktigt om det är någon specifik typ av personer dock, även om det självklart är extra kul med folk som kan bidra med t.ex. faktablad, artiklar m.m.

Sen är det ju även viktigt att medlemmarna vi har tycker sidan är trevlig. Så förslag på hur sidan i sig kan bli bättre är viktigt med. Det tar självfallet tid att utveckla funktioner, men det är bra att veta vad jag ska lägga krut på.

 

Vad gäller googleoptimering, så är det inte så enkelt som att "tagga" att det handlar om vissa ämnen. Google struntar helt i s.k. "keyword" utan går helt på textinnehåll. Så då handlar det lite om hur man formulerar sig i texter. Självfallet finns det en del saker jag kan förbättra, och det gör jag lite från och till när tiden finns.

Logga in för att posta i forumet
Sida av 5
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild