Varning för butik.

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 3

58
35
philer:
Som sagt flera gånger har det saknats saker i beställningen och sista gången svarade han inte mig eller ersatte mig för saknade varor. 

Medlem i SkHF
18
18
Rickster:
Ring ditt och prata med honom? Kent svarar nog om du ringer.
Har aldrig haft problem varken när jag beställt eller hämtat på plats.

4
7
Aabraxa:
Har aldrig haft problem med några beställningar. Allt har kommit i rimlig tid och foderdjur etc har varit vid god hälsa.

Medlem i NHF
16
23
RogerUME:
Jag har haft endel problem. Oftast har det funkar bra dock. Men det har varit lite för många gånger där jag inte får det jag betalar för.
Rex beställt 2pkt dubia men bara fått en, räknar för att kolla om det bara är att det är nedlagt för 2 i en förpackning för att spara plats. Men nej, antalet vi stämmer överens med 1pkt. 
Han envisas med att det var två. Så ingen ersättning eller något där inte.
Har beställt foderskålar som han inte skickar med, ser att han läst meddelande om att jag inte har fått dom. Men han svarar inte.
Att han har mycket att göra är ingen ursäkt. Har själv haft företag så Jo jag vet vad det innebär. 

När summorna på vad jag beställt och inte fått löggs ihop så blir det en ganska bra slant sammanlagt.
Jag kommer nu sluta beställa ifrån reptilgrottan. Misstag sker, absolut. Men han inställnig och attityd mot det som du gånger han välj svarat är mer att"jag gjorde fel" sen blir det inte mer.

1
1
Enic:
Nu blir jag lite orolig, har alltid beställt från reptilgrottan och hade ett problem senaste med att han glömde bort min order, skrev på mejl då och då skickades mitt paket.

Men är det någon som kan rekommendera en annan onlinebutik då som har motsvarande sortiment? Har inte sett någon med lika bra utbud

126
57
SneakyTurtle:
[quote=Enic]Nu blir jag lite orolig, har alltid beställt från reptilgrottan och hade ett problem senaste med att han glömde bort min order, skrev på mejl då och då skickades mitt paket.

www.insektskungen.se/ och herperschoise.nordicshops.com/index.html?submenu_id=-1 är dom svenska sidorna jag köper i från 

4
2
Emmma88:

Enic skrev:
Nu blir jag lite orolig, har alltid beställt från reptilgrottan och hade ett problem senaste med att han glömde bort min order, skrev på mejl då och då skickades mitt paket.

Men är det någon som kan rekommendera en annan onlinebutik då som har motsvarande sortiment? Har inte sett någon med lika bra utbud


På Uromastyx.se kan du köpa kackerlackor, foder till de och vattenkristaller. Finns även uv- och värmelampor mm. Kika in där. Kolla även annonserna här på TD, där finns en rabattkod :)


1
0
BesteN:
EDIT: Bort med inlägget i väntan på lösning.
peter54:
Funderar på riktigheten att skriva såna här subjektiva inlägg alls, den anklagade har ju ingen möjlighet att förklara sig, så det blir lite "dömd utan rättegång" av det.

Jag håller med föregående postare, att detta inlägg bör raderas och att alla som har problem tar itu med dem direkt med företaget, alternativt om ett brott begåtts av nämnda företag, polisanmäla.

2965
2217
Tropfrog:
Kent är registrerad medlem på sidan. Han har full möjlighet att bemöta allt som sägs i trådarna om hans affärsverksamhet och har också gjort det tidigare.

Jag som konsument vill gärna ha information om näringsverksamheter som jag väljer att handla med. Då gäller det allt som rör deras utbud, kundservice, priser och allt annat som kan ge mig bra beslutsunderlag.

Självklart skall man inte hänga ut ett företag innan man gett dem möjlighet att rätta till sina misstag innan man delar med sig av sina erfarenheter. Men att vänta tills det finns fällande dom eller arn beslut är att vänta för länge. Det kan vara tusentals besvikna kunder innan det händer.

Mvh
Magnus   
Logga in för att posta i forumet
Sida av 3
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild