Vivarium / Paladarium

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 3

25
0
AkvaristFAF:

Vattendelen vart tät å fin å ikväl lblir det lite färg och husfix på bakgrunden, räknar med att kunna "halvstarta" det till nästa helg :)


508
304
Jonas77:

Kul idé, ska bli spännande att se hur det blir över tid.


456
202
isdrake:

Sweeeet. :D


25
0
AkvaristFAF:

Nu e ja lite oftopic igen men vart så glad när den lille saten käka, fick den av lokala djuraffärn som han fått i en syrstransport. Hade ingen mat i hans size så fick improvisera å sprang ut på ängen å hitta lite småspindlar som gått i terrariet ett par dagar nu, trodde till en början han vart rädd för dom för han satt i taket hela tiden men idag small det SMOCK! Så nu har han lite spindlar kvar tills tisdag då d kommer dubior :)

 


25
0
AkvaristFAF:

Å så lite mer Topic relaterat :) Testa lite varianter på ljus å filter för vattendelen idag, å så har ja kastat på ett lager med husfix till på bakgrunden, testa å blanda ut husfixen med brun vattenfärg, så just nu ser hela bakgrunden ut som en skär gristen, rekomenderas alltså inte :) Förmodligen lånar jag lite brytfärg av svågern å kör på ett lager till. Här kommer iaf en bild på ett test för vattendelen. All teknik skall såklart gömmas på smidigast sätt :)

Gris råsa WOHO!

Alltså bara en test!

 

 

 


114
16
AdamsReptiles:

Dömande av vad jag har sett, kan jag bara säga en sak. Detta projekt kommer att bli episkt! 


25
0
AkvaristFAF:

Nu börjar bakgrundne taq lite form nu ska bara detaljerna dit så e d dags å börja scapa :)


25
0
AkvaristFAF:


101
24
ploa:

Spännande projekt.

Om jag inte fattat dig helt fel så kommer vattendelen vara den "inglasade" delen längst fram?

Om så är fallet vad / hur gör du med bottenytan bakom glaset, fyller du det bara med jord? hoppas du förstår hur jag menar.


25
0
AkvaristFAF:

Du har förstått mig helt rätt :) Har funderat sj lite kring botten på "landdelen" med dränering hit å dit men förmodligen kommer det bli 50-70% blomjord plantering av plantor å så lite bark uppå på. Har funderat på att borra glaset vid botten för dränering alternativt bygga ypp botten med "nät" och göra någon typ av vattenfall.

Logga in för att posta i forumet
Sida av 3
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild