Vilken orm passar mig?

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

Medlem i SHF
4001
5024
Jonas_:
Pluraz skrev:



Ah okej, då förstår jag! :) 

 

Har du något förslag på någon annan art som vi inte nämnt redan som är värd att kolla på i mitt fall? Var inne och snokade på din profil och förstod att du har haft en del olika reptiler... :D 



Jättesvårt att säga arter då det finns så otroligt många som passar både nybörjare och mer erfarna :) Beror lite på vad man gillar och vad som faller en i smaken, sista 10 åren har jag bara hållt pytonormar, vissa boa, när det gäller ormar. Finns många olika rutpytons exempelvis, Morelia bredli, fläckpyton. Olika kungsboor, regnbågsboor. Snokar finns det säkert ännu fler av men det får någon annan tipsa om :) Många boa och pytonormar är skymning, gryning och nattaktiva så på dagen ligger dom mest still, även om dom kan ligga framme synligt men inte värst mycket aktivitet i terrariet dagtid, finns även undantag där såklart! Fascinerande djur helt klart!

Börja med det du känner dig mest intresserad av, lättare sagt än gjort kanske :)

Jag väntar ägg från Morelia spilota harrisoni vilken dag som helst, igår, idag, imorgon eller väldigt snart. På ämnet rutpyton finns ju även den iögonfallande djungelrutpyton också i smidig storlek! (Morelia spilota cheynei)

Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild