Skäggagam

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 3

15
6
Stener:

Utseendemässigt så måste jag +1 till Skäggagemen vs Taggisen. Men då kollar jag bara utseende då jag inte kan mer om sorten än så.

Tycker om Skäggisens rejäla huvud. Ser väldigt brutal ut men ack så mysig!


456
200
isdrake:

Smaken är som baken. :) Huvudsaken är att man väljer skäggisen eller annan ödla för att man vill inte inte bara därför att.


309
239
Gogs:

Kan hålla med om att skäggisen är kanske snyggare än ackisen men håller med isdrake om att ackisen är en mycket roligare och aktivare ödla =) Har haft skäggis och har en ackis nu och det är mer fart i ackisens burk. 

Men allt är ju individuellt. Man ska skaffa den ödlan som man VILL ha inte den som andra säger åt en att man ska ha =) Har du blivit förälskad i skäggisar så är det skäggis du ska ha helt enkelt.


21
0
Relaxxarn:

Det är den bästa ödla jag haft har haft 3 men 2 nu bara.  Dem är helt underbara djur. Finns inget negativt. Rekommenderar skäggagam starkt!!


91
8
Saraldor:

underbara djur, kräver som många andra säger stort terrarium, men det är ingen nackdel tycker jag. Och de bölir ganska stora och det gillatr jag med, tycker stora ödlor är grymma, men jag gillar även mina små ödlor de har ju sin charm de med.

Logga in för att posta i forumet
Sida av 3
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild