Passar mitt terrarium en ögonfransgecko?

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 3

5102
3878
Tropfrog:
BellaK skrev:


Skulle man kunna börjar med typ 2 stk och vänta tills det blir ägg? Skulle ju vara roligare än att skaffa 4 vuxna direkt tänker jag. Men juvenlier kanske är svårare att ta hand om?


Det är klart du kan börja med 2 också, men du kanske inte ser dem så ofta det första året. Jag vet en som började med en enda för flera år sedan. Han har massor nu, men det är inget jag vill rekomendera med tanke på djurets natur.

Jag köpte alla mina i storlek från 2,5 cm till 7 cm. DVS inga vuxna. På mässorna har jag aldrig sett fullvuxna till salu. De små är inte särskilt mycket svårare än de vuxna, men det kan hända att de inte är invanda med cgd och att du måste ha små foderdjur tillgängligt i några månader tills de hittat den maten. De första tre jag köpte kom från en mässa, ingen av dem åt cgd. Ett par månader senare fick jag tag i ytterligare tre djur från en privatperson som alla åt CGD. Då förstod de jag hade haft ett tag att det var mat när de nya visade vägen.

MVH
Magnus

1
0
Mathildaxdd:
Du kan inte vända på terarriumet då? Eftersom de inte är på bottnen så mycket utan behöver höjden, sett flera göra så! Men kanske har varit med andra sorters terrarium 
Logga in för att posta i forumet
Sida av 3
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild