Sicarius terrosus

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 3

43
15
Reest:
Jag skulle rekommendera att du köper en New world spindel som din första oavsett om den är Mark/Trädlevande eller tunnelgrävande. De har mindre allvarligt gift ifall du skulle bli biten och är generellt mindre defensiva. 
H.lividum 
är en sk Old world.

248
40
Yoshi123:
OK bra att veta. När jag ska mig min första spindel ska nog faktiskt B smithi (Tidigare B emilia iaf vad jag hört)

43
15
Reest:
Yoshi123 skrev:
OK bra att veta. När jag ska mig min första spindel ska nog faktiskt B smithi (Tidigare B emilia iaf vad jag hört)

Bra val :)

1275
1724
Falk:

Reest.

 

Jag har haft fågelspindlar sedan 2007 och varit medlem i flertalet olika forum. Därför har jag sett flera olika namn på en och ungefär som en enda art av tex skallerorm kan ha 5-7populär namn, det är så jag menar. Det finns tex flertalet folk som menar att terrestrail och tex burrowers inte är samma sak =) Därför ska man se upp med just amerikanska forum. Så givetvis så lever terrestrial och sk burrowers eller tunnelgrävare på marken, men inte direkt uppe på ha ha.

Och som sagt både tex underfamiljerna Theraphosinae, Selenocosmiinae, Ornithoctoninae, Harpactirinae kan jaga på exakt samma sätt.

 

Yoshi123: Ta de där med revisionen av Brachypelma med en stor nypa salt då papprena inte är officiella än. I dag så är det olika arter och en  ändring ske så finner jag det osannorlikt att tex smithi blir emilia och emilia blir något helt nytt osv.


248
40
Yoshi123:
OK jag läste på forumet att B emilia heter B smithi nu och B smithi heter B hamorii (kan ha stavat fel) men det är nog inte officiellt än.
Logga in för att posta i forumet
Sida av 3
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild