Orelaterade bilder

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 3

2966
1644
Hoggaforfan:
En kompis hund sov i ett (öppet) terrarium sina första 2 år eller så. Han kunde ha koll samtidigt som ingen kunde klappa honom där, sjukt smidigt enligt hunden.
Vad räknas han som? ;-)

20
3
Jiggly4puff:
Va lacka alla är, va längesen jag såg en djur bild bland nyheterna. Jag har själv 1 bild på min iller & 1 på mina två hundar. Varför har jag det? Jo för att jag är stolt över dem, detta är en terrarie sida, sure, men va fan, bli nu inte så stela som alla andra fantaster inom olika djurslag ;)

men ja, tycker också det är "konstigt" att lägga upp 10+ bilder på samma djur i olika ljus/vinklar. Men det kvittar ju om det handlar om en ödla, orm eller katt :>

57
37
MickeyMike:
Tycker man gör ett icke-problem till ett problem. Det finns ju inga som helst problem att klicka runt bland olika arter av terrariedjur i övrigt. Har själv inget intresse av lägga upp eller kolla på bilder av andra djur än just terrariedjur, men att orka störa sig så pass mycket att man skapar en tråd på forumet under 'Förslag till sidan' tycker jag är overkill på alla sätt och vis. Människor är olika och det är inte så att dom andra djurbilderna dominerar sidan på något sätt, så varför inte inkludera så många som möjligt till sidan? Vissa problem väljer man själv att se som just problem även när dom inte behöver vara det.

412
419
Hadara:

jag tycker dock inte alls att det är ett "icke problem" utan jag tycker nog faktiskt att det är lite av ett problem. Iallafall för min del. Jag tycker jag ser fler och fler bilder på andra djur än terrariedjur, 10x mer än i reptilgrupper på facebook till exempel.. Där förekommer det väldigt sällan folk lägger upp massa bilder på andra djur. De flesta grupperna har även regler för vad som postas.

Klart folk blir tjuriga när ett sånt här inlägg dyker upp. Det räknade jag med.  


12
5
klsn406:
Det här är ju bara en fråga om åsikter så i slutänden står vi säkert kvar på samma punkt som när tråden startades.

Min åsikt är den att många som håller på med reptiler har även intresse av andra djur. Det hänger liksom ihop. 

544
424
Gibblo:
Tycker det är konstigt att folk blir sura och tar illa vid sig, detta är ju ett diskussionsforum och ämnet är relevant.

592
551
Redfoot:
Diskutera måste man få göra utan påhopp. För kanske ett år sedan satte någon in en annons på en bil, jisses vilket liv det blev på en del medlemmar. Detta eftersom bilar inte hade med detta forum att göra, men ingen beklagar sig över alla musikfiler från Youtub, vad nu dessa har men terrariedjur att göra.
Så öppet sinne är väl den bästa vägen framåt för sajten, ibland gillar man det man ser, ibland inte. Detta får väl förmodligen praktiseras även bland bilderna. Personligen har jag svårt för dessa bilder på katter och hundar och annat i mina ögon skit på denna sida.
/R

Medlem i SHF
3978
4995
Jonas_:

Vänd på frågeställningen så märker ni säkert hur fel det är att ladda upp massa bilder på övriga oftast håriga husdjuren :) 

Vilka reaktioner hade man (jag) fått om jag börjar ladda upp mina pytonormar på sajter för katter, kaniner eller fåglar? Var sak har sin plats, där vi befinner oss nu är det plats för terrariedjuren! 

Folk kommer göra som dom vill även fortsättningsvis, men ett tips är att tänka på varför lägger jag ut min häst, hamster, guldfisk eller labrador på en sida skapad för vadå.. just det, terrariedjur ;) 

Finns större problem än detta tycker jag men håller med om att bara reptil/kryp/herptil-bilder är relavanta i sammanhanget! 


412
419
Hadara:
Nu kommer det till och med skötselråd på sidan om gerbiler... 

146
85
Lovet:
Hadara skrev:
Nu kommer det till och med skötselråd på sidan om gerbiler... 

Jag kan förstå vad du menar med bilderna då det idag kom upp typ 7 bilder på en bil när jag loggade in. Men att det kom ett skötselråd på gerbiler är väl egentligen inte konstigare än att det finns på B.dubia?
Logga in för att posta i forumet
Sida av 3
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild