Skribenter och faktablads-skrivare sökes!

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

232
94
anamidnatt:

Oj, verkligen oj. Jag förstår din frustration Johanon till viss del men on du nu undrar var faktabladet blir av så hade du ju faktiskt kunnat kontakta Anders och fråga innan du tar illa upp. Han har som han själv säger massor, massor att göra och det är många fler medlemmar än du som har kommit med förslag. 

Och att du tror att ''de med spindlar'' skulle lyssnas på mindre tycker jag är lite larvigt, ärligt talat. Denna sidan är till för alla som har terrariedjur för att vi på denna sidan gillar eller rentav älskar den typen av djur, det finns ingen anledning till varför ''era'' önskemål skulle vara mindre relevanta.

 

Har det lovats att något ska dyka upp så gör det säkerligen det förr eller senare. Men som sagt är man osäker så kan man ju alltid fråga eller påminna Anders, tycker han är rätt snabb på att svara på mina frågor när jag undrar saker eller vill att han ska lägga till någon art.

 

Jag tycker denna sidan är jättebra och blir sakta men säkert ännu bättre. Jag tycker att det är vi som ska vara tacksamma att det äntligen finns en sådan här bra sida för oss terrariemänniskor. Anders lägger ju ner mycket av sin tid utan att tjäna ett öre på denna sidan för att vi ska kunna få vara här. Jag är iallafall sjukt tacksam!


Administratör
Medlem i SHF, SmHF
2685
2491
anders:

isdrake, jo tanken är väl att annonserna ska dra in såpass att sidan går plus/minus noll. Men att leta annonsörer är inget jag lagt tid på. 
Jag drivs av min motivation till sidan, så pengarna för drift är ingen jätteförlust för mig även om det såklart kan vara kul om sidan kan vara självgående ekonomiskt.

Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild