Radera

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

35
5
Fridelisan:

jag menade inte riktigt att man skulle byta bara för att min funkar, utan min tanke var att ge anders lite underlag för om det är alla som det inte funkar för, eller om det bara gällde vissa. :)


340
91
Copa:

Funkar hyfsat att skriva på min galaxy nexus


4
0
Bobson:

Aha, sorry, trodde du svarade på det jag hade skrivit.. :) Menade inget illa om det lät så i alla fall.. 


Administratör
Medlem i SHF, SmHF
2685
2491
anders:

Det stora problemet som webbutvecklare är att när man bygger en hemsida, så finns det mängder med olika webbläsare som inte följer standarden. En del saker går att lösa, men det tar oerhört mycket tid. I snitt lägger jag förmodligen dubbelt så lång tid på att utveckla saker för att det även ska fungera för internet explorer 8 och 9. Chrome och Firefox är ofta överlag inga problem.

När det kommer till webbläsarna i mobiltelefoner, så är de ofta väldigt väldigt olika, och skulle jag göra sidan optimal för varenda webbläsare, så hade det tagit enormt lång tid, och en hel del funktioner hade inte gått att lösa alls.

Men för att återgå till att vara lite positiv, så försöker jag trots allt så gott det går att få det att fungera på det mesta. Får jag gott om underlag till varför en sak inte fungerar, vilken webbläsare som används m.m. så går det ofta betydligt snabbare att lösa.

Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild