Svansen är skadad

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 3

903
509
Evanjeline:

Jag täkte att där kanske fanns en anledning. Typ att  personen inte ville sätta in sin ödla för den skadat sig där inne eller något. Annars håller jag med dig helt, försökte bara komma med något konstruktivt som kunde hjälpa ödlan. Vad man än tycker om reptilhållning, hantering osv så är ju situationen som den är, ödlan är utanför sitt terrarium av en eller annan anledning.  Det enda vi kan göra är att försöka hjälpa, och att nämna plastödlor och djurplågeri tror jag inte kommer leda till att ödlan får det bättre, snarare att ägaren bli arg och förolämpad och inte lyssnar på råd.

Sen helt ärligt tycker jag inte det är något specifikt för reptiler, många djur behandlas ganska så illa, men på olika sätt. Tycker det är lika vanligt med gnagare som har skadat sig och folk inte vill ta dem till vet.


Administratör
Medlem i SHF, SmHF
2685
2491
anders:
eriksjostrand skrev:
Ska vänta och se tills imorgon om det inte blir bättre blir det vetrinär, idag såg det lite bättre ut och han har flyttat ut terrariet ett tag till vardagsrummet, bland några kuddar och sin värmelampa. 


Vad bra att det ser bättre ut. Jag tycker dock att du ändå bör åka till veterinär. Du vet trots allt inte om det är brutet, och din ödla förtjänar att få det kollat så att den inte lider i onödan och så att situationen inte förvärras med att det blir infekterat. Så ring en veterinär och bestäm en tid då du kan låta dom kolla in din ödla.
Logga in för att posta i forumet
Sida av 3
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild