Skötselråd

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 2

Medlem i DHF
263
353
McPede:
Hoggaforfan skrev:

Kan man ingenting så är det inte alltid så lätt att se fel som kan vara uppenbara för en insatt. Samt vet du det redan så känns det ju löjligt att någon ska behöva sätta sig in i det för att du inte vill berätta?
Se det som att du hjälper communityn och sidan snarare än att du hjälper 1 lat människa.
Men hade jag skrivit ett skötselråd och du hittat fel och kunnat ge mig en länk som nu så hade jag varit tacksam.

Och jag håller med dig om det gällt en enskild människa. Orkar man inte sätta sig in inågot som gäller en själv och ens egens intresse så kan det vara så, då förtjänar man heller ingen hjälp.


Ursäkta min tongång, den var lite för hård och jag erkänner, jag drog dig över samma kam 


2966
1643
Hoggaforfan:
McPede skrev:

Ursäkta min tongång, den var lite för hård och jag erkänner, jag drog dig över samma kam 

Lugnt :-)

Administratör
Medlem i SmHF
2663
2444
anders:
Jag har fått lite kött på benen angående skötselrådet. Men framförallt lite förslag för att underlätta i framtiden. Källhänvisningar är såklart jättebra till skötselråd och texter då det blir otroligt lättare för oss att kolla faktan och även för läsaren. I många fall låter jag andra personer göra faktakoll när det rör sig om arter som jag inte har någon kunskap inom. Är det någon som känner att de är väldigt kunniga inom en specifik djurgrupp och vill ställa upp med eventuell granskning (eller rentav skriva ett skötselråd) så är det väldigt uppskattat.

Hittar ni saker som är tvivelaktiga eller felaktiga i skötselråden som är publicerade så är det viktigt att ni säger till. Det underlättar såklart att specificera vad det är som är felaktigt. Ett par utav de äldre skötselråden jag själv har skrivit är på bearbetning men det tar alltid lite tid när man har annat som måste fixas. De som skrivit skötselråd som vill göra ändringar eller vill komplettera med mer information till sina skötselråd får mer än gärna göra detta också.

1659
766
fluffis:
anders skrev:
Är det någon som känner att de är väldigt kunniga inom en specifik djurgrupp och vill ställa upp med eventuell granskning (eller rentav skriva ett skötselråd) så är det väldigt uppskattat.Jag menar väl det :) Anders är inte den som inte är tacksam, tvärtom! :)

McPede: Det är ju människor som sitter inne med information (du? :)) som gärna får hjälpa till, tycker jag :) Samtidigt är det ingen som tvingar någon. Vill man inte så låter man bli :)

Jag kan inte låta bli att tänka på den liknelsen på jobbet ni vet? Man går till chefen med ett förslag som man tycker är bra. Chefen svarar "vilken bra idé, då kan du sätta igång med det!" och plötsligt står man där och har mycket mer att göra än vad man tänkt sig, och så önskar man nästan att man varit tyst :D


Logga in för att posta i forumet
Sida av 2
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild