L.williamsi

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 4

201
113
Linkanw94:
Hej jag har en L.williamsi hane och undrar om någon gar en hona till salu eller vet någon som har en hona för vill verkligen ha en hona till min hane!

2966
1645
Hoggaforfan:
Är det inte bättre att du gör en köp-annons om det?

201
113
Linkanw94:
har gjort de men tänkte att ja kunde göra ett inlägg här med om det :)

2048
773
psyjoh:
Kommer ju mässor nu snart,  kontakta någon av säljarna o boka en. Finns länkar till sidorna om mässorna och där finns sen länkar till säljarnas sidor. 

903
509
Evanjeline:
Get in line;P

201
113
Linkanw94:
haha :) 

39
11
mommo:
Får jag passa på att tvinga in en liten fråga?

201
113
Linkanw94:
visst

39
11
mommo:
Okej, jag har skrapat ihop lite över internet, där jag inte behöver fråga experter för att veta om det är sant. Men jag behöver ändå lite bevis. Jag dras inte jätte mycket till tanken att andvända internet för att ta reda på fakta. Då det mesta är, inte direkt 100% sant. Men jag undrar över allt inom området L.williamsi. Vad äter dom?, Hur ofta ska de äta? Hur ska man möblera terrariumet? m.m. Jag kan det mesta om lygodactylus williamsi, men jag behöver säkra grejer också, så att allt är helt perfekt, eller vad man ska säga. Jag är mycket tacksam för svar. Jag vill gärna köra med säkra kort. Så jag litar på er.

201
113
Linkanw94:
dom är inte så svår tycker ja! jag ger min små mjölmaskar o flugor (ganska små) o små malar några gånger i veckan INTE varje dag och så kan man ge dom fruktgelé eller frukt ibland oxå :) inga Citrus frukter! 
jag har bamburör o växter åt min men en uvb 100 lampa som är ett "krav" tycker ja då alla säger man ska ha den lampan:) och ge den någon solplats så den kan sola :) 


Logga in för att posta i forumet
Sida av 4
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild